Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Waarom meedoen aan een truffel ceremonie?

Ga hier door naar de vernieuwde pagina: Truffel ceremonie

De truffel ceremonies die we bij triptherapie.nl organiseren hebben verschillende opties voor verschillende doelen. De grootste groep mensen kiest bij ons voor een individuele truffel sessie bij deze personen thuis als therapie om bijvoorbeeld depressie, angstklachten of verslaving te behandelen. Een andere groep klanten doet graag mee aan een open truffel ceremonie op onze locatie om spirituele redenen of zelfontwikkeling. Het is altijd goed om te bedenken waarom jij wilt deelnemen aan een truffel ceremonie en of je dit met vreemden, bekenden of individueel wilt doen.

Truffel ceremonie als therapie (triptherapie)

De truffel ceremonies met extraatjes

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de psychische gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Verder kunnen we ook tips geven in de vorm van het lezen van boeken of bekijken van video’s. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Samen gaan we voor de volle winst! De extra aanpak noemen we triptherapie en is krachtig tegen depressie, burn-out, angsten en verslavingen.

Om de truffel ceremonie te verrijken worden deze extra’s gebruikt tijdens de truffel ceremonie.

  1. Aromatherapie
  2. Kleurentherapie
  3. Muzikale ondersteuning
  4. NLP zelfliefde (indien gewenst)

Lees hierom waarom deze extra’s zorgen voor een verdieping van de psychedelische trip

Verschillende doseringen psilocybine tijdens truffel ceremonies

Tijdens een truffel ceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis naar het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

Na ongeveer een kwartier na inname zijn de eerste effecten merkbaar. De zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en de perceptie van de werkelijkheid veranderd. Afhankelijk van de dosering die in overleg is gekozen zullen er meer veranderingen in perceptie plaatsvinden. Hoe hoger de dosering des te hoger het triplevel en de effecten. Samen met jou bekijken wat voor jou een geschikte dosering is.

Truffel ceremonieTrip levelTijdsduur (h)Geschiktheid
Low dose1-22-3Beginner
Medium dose3-43-5Beginner
High dose4-54-6Ervaring psychedelica
Heroic dose55-8Meer ervaren

Lees hier meer over de triplevels van psychedelica

Waar kan de truffel ceremonie plaatsvinden?

Bij individuele truffel sessies en bij zelf samengestelde groepen kunt u er voor kiezen om de ceremonie op uw locatie te laten plaatsvinden of op onze locatie. Beiden opties hebben zijn eigen voordelen. Zo is onze locatie in Schiedam ingericht voor psychedelische sessies en zijn er (kunst) objecten aanwezig die de zintuigen prikkelen extra prikkelen tijdens de psychedelische sessie.

Lees hier meer over onze service op uw locatie

Bekijk hier onze locatie: Psychedelic Loft Schiedam

Truffel open groepsceremonie

Een truffel ceremonie bijwonen die open is voor iedereen wordt steeds vaker gedaan. Hoewel het in het begin lijkt alsof je dit avontuur aangaat met onbekenden ontstaat er vaak wel een hele mooi dynamiek tussen de deelnemers. Psilocybine verbindt niet alleen het brein beter maar ook de deelnemers met elkaar.

Klik hier voor de truffel groepsceremonies