Het bewustzijn

Mensen bestaan uit zo 60 biljoen cellen. Dat is dus 60.000.000.000.000 en dan hebben we het nog iet over de 10.000 soorten bacteriën met hun eigen populatie. Als deze cellen zijn levende fabriekjes op zich die samen werken. Een aantal van deze cellen zijn de hersencellen. Deze hersencellen werken samen met de andere cellen in het lichaam. De specifieke configuratie van het brein bevat processen die ons laten geloven dat we iets om iemand zijn.

Bekijk deze YouTube video voor meer uitleg

Bewustzijn maakt het leven bijzonder (moeilijk)

Dat we begrijpen dat we bestaan geeft ons in normale omstandigheden iets extra’s in het leven. Deze extra’s zijn plezier, een doel van het leven vinden en nog andere zaken die je positief kan noemen. Het is dus heel anders dan als een robot zijn en alleen je leven uitzitten zonder door te hebben dat je bestaat. Toch kan het besef dat we zelf bestaan ons ook laten inzien dat we het niet leuk hebben. Soms is het onze ego, het stemmetje in ons hoofd, die ons vertelt dat we ons zorgen moeten maken. Soms terecht, maar vaker niet terecht. Maar we zijn gelukkig meer dan alleen dat stemmetje in ons hoofd.

Bekijk deze Youtube video voor meer uitleg over de ego.

Ego death door psychedelica kan helpen

Bij meditatie en psychedelische ceremonies kan er verder worden gegaan dan de zelfdestructieve gedachten van de ego. Zelfs als het ego heel sterk is zal dankzij een hoge dosis psychedelica de ego death intreden. Deze hoge dosering kan bij zelfdestructieve gedachten een uitkomst bieden door het denken tijdelijk uit te zetten om vervolgens daarna anders te gaan denken.

Bent u benieuwd naar de ego death als behandeling? Lees dan meer over dit onderwerp via de volgende link:

Ego death als behandeling

Prijzen Watervilla Excellent Amsterdam

De onderstaande tarieven voor psychedelische sessies op Watervilla Excellent zijn de prijzen per persoon (euro) en zijn all-in tarieven waarbij inbegrepen:

  • De triptherapie persoonlijke voorbereiding
  • Psychedelische sessie tot 8 uur
  • Psychedelica (psilocybine t/m hoge dosering)
  • Ervaren begeleiding (één begeleider)
  • Aromatherapie
  • Maaltijd na de ceremonie
  • Telefonisch integratiegesprek
Psychedelische sessieTijdsduur (uren)Prijs (euro)
Lage dosering psilocybine4-6575
Medium dosering psilocybine5-7625
Hoge dosering psilocybine6-8675
Op zaterdagen geldt een weekendtoeslag van 100 euro op het totaalbedrag


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.