cropped-Triptherapie-transparant.png
Heroische dosering ...
 
Meldingen
Alles wissen

Heroische dosering truffels in Pijnacker tijdens psychedelische therapie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
27 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 956
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Heroïsche dosering truffels in Pijnacker tijdens psychedelische therapie

Magische truffels worden steeds vaker ingezet als therapeutisch hulpmiddel bij stress gerelateerde klachten. Van Burn-out tot PTSS, de psilocybine bevattende schimmels biedt inzichten en meestal verlichting. Vandaag ben ik in Pijnacker om een psychedelische sessie met heroïsche dosering truffels te begeleiden. Ook vandaag spelen burn-outklachten en PTSS een rol in het besluit van deze persoon om een truffelsessie te doen.

Wat doet zo'n hoge dosering truffels voor iemand met PTSS?

Bij mensen met PTSS die truffels in een hoge dosering willen gaan gebruiken dient er met voorzichtigheid mee worden omgegaan. Soms kunnen psychedelica zoals truffels zorgen voor herbelevingen en onrust, wat kan leiden tot een bad trip. Door de dosering op te bouwen is er meer grip op de effecten. Nu de dosering is opgebouwd, komen er vooral emoties los met in de hoofdrol verdrietigheid. Door de emoties op vrije loop te laten kan het later aanvoelen alsof er een emotionele blokkade is doorbroken en kunnen stress niveaus dalen. Samen met de inflammatie verlagende effecten van psilocybine, kan dit zorgen voor een doorbraak.

Tijdens de coming down van deze sessie gaan we bekijken of we nog wat kunnen doen aan blootstellingstherapie. Dit kan alleen plaatsvinden als iemand zich veilig of gelukkig/tevreden voelt, wat een verhoogde kans heeft door de werking van truffels. Tijdens de blootstellingstherapie kunnen de triggers (gedeeltelijk) worden gekoppeld aan tevredenheid en veiligheid, waardoor de triggers later minder resulteren is een stressreactie.

Wil jij ook een truffelsessie?

Wil jij ook een truffelsessie? Ons team van therapeuten komt op huisbezoek in heel Nederland. Dus naast Pijnacker in Zuid-Holland komen wij ook bij jou thuis. Lees meer over therapieën met psychedelica via de onderstaande links of meld je aan via de intake.

Links: Intake sessie | Truffelsessies | Psychedelica therapie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/03/mari-liis-link-a-cWU4aGioqAY-unsplash-2048x1362.jpg

Beantwoorden