Cacao psilocybine c...
 
Meldingen
Alles wissen

Cacao psilocybine ceremonie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
107 Bekeken
3053ddd8b491b1d27a6bdb14e81b3a73?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@paddos)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Wat zijn de voordelen van cacao tijdens een psilocybine ceremonie (paddo's of truffels)?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1038

@paddos 

Geplaatst door: @paddos

Wat zijn de voordelen van cacao tijdens een psilocybine ceremonie (paddo's of truffels)?

Cacao kan een mooie aanvulling zijn tijdens een psilocybine ceremonie, omdat het de psychedelische ervaring kan veranderenen bepaalde effecten kan versterken.

1. Verhoogde ontspanning: Cacao bevat verschillende stoffen, zoals theobromine en anandamide, die een ontspannend effect kunnen hebben op het lichaam. Dit kan helpen om eventuele angst of spanning te verminderen die tijdens de ceremonie kan optreden.

2. Versterkte verbondenheid: Cacao staat bekend om zijn vermogen om het gevoel van verbondenheid te vergroten. Het kan helpen om een gevoel van eenheid en samenhorigheid te bevorderen, zowel met jezelf als met anderen die aanwezig zijn tijdens de ceremonie.

3. Verhoogde focus: Cacao bevat cafeïne en theobromine, die beide stimulerende effecten hebben. Dit kan helpen om je alerter en gefocust te voelen tijdens de ceremonie, waardoor je je beter kunt concentreren op je innerlijke reis.

4. Versterkte psychedelische effecten: Sommige mensen ervaren dat het combineren van cacao met psilocybine de psychedelische effecten kan versterken. Dit kan leiden tot intensere visuele en sensorische ervaringen tijdens de ceremonie. De MAO remmende effecten van cacao zorgt waarschijnlijk voor het vertragen van het afbreken van psilocybine.

Tijdens de truffelceremonie bij Triptherapie kan je kiezen tussen verschillende toevoegingen zoals cacao, blauwe lotus en passiebloem. Je leest meer over deze combinaties via de onderstaande links:

Truffelceremonie | Cacao | Passiebloem | Blauwe lotus

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/01/blauwe-lotus-1024x684.jpg

Beantwoorden