cropped-Triptherapie-transparant.png
Kan IFS met MDMA?
 
Meldingen
Alles wissen

Kan IFS met MDMA?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
27 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 919
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Kan ik een MDMA sessie doen met een IFS therapeut?

Ja, we hebben bij Triptherapie verschillende therapeuten met verschillende achtergronden en therapeutische protocollen. @Ronald is een therapeut die veel ervaring heeft met MDMA en IFS. Internal Family System is overigens een psychotherapeutische methode die gericht is op het verkennen en integreren van verschillende delen van jouw persoonlijkheid. Het gaat goed samen met MDMA therapie, omdat beide benaderingen gericht zijn op het verkennen van innerlijke ervaringen en het bevorderen van emotionele heling.

Ronald, onze IFS therapeut, kan je helpen om je voor te bereiden op de MDMA sessie door te werken aan het verkennen van je innerlijke delen en het identificeren van eventuele blokkades of belemmeringen die je kunt tegenkomen tijdens de sessie. Tijdens de sessie kan Ronald je ondersteunen en begeleiden bij het verkennen van je innerlijke wereld en het omgaan met eventuele emotionele uitdagingen die naar boven komen.

Na de sessie kan Ronald je tevens helpen bij het integreren van de ervaring en het verwerken van eventuele inzichten of lessen die je hebt opgedaan. Ze kunnen je ook ondersteunen bij het identificeren van eventuele veranderingen die je wilt aanbrengen in je dagelijks leven op basis van de ervaring.

Meer over: Ronald | MDMA therapie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/04/Ronald-no-bg.png

 

Beantwoorden