Kunnen truffelsessi...
 
Meldingen
Alles wissen

Kunnen truffelsessies in Zoetermeer?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
16 Bekeken
d58abaf722d9b62c71a37c46e55e574f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@zoetermeer)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Kunnen truffelsessies in Zoetermeer?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@zoetermeer 

Geplaatst door: @zoetermeer

Kunnen truffelsessies in Zoetermeer?

Natuurlijk bieden we ook truffelsessies aan in Zoetermeer. Dankzij onze service op locatie zijn wij flexibel en kan sessies op verschillende locaties in Nederland faciliteren, inclusief bij klanten thuis, in hotels of in Airbnb's. Dit betekent dat als je in Zoetermeer woont en geïnteresseerd bent in een truffelsessie, je de mogelijkheid hebt om een sessie bij jou thuis of op een andere door jou gekozen locatie te organiseren.

Bij Triptherapie kan je kiezen uit verschillende begeleiders en al onze begeleiders werken in een ander werkgebied. Voor truffelsessies in Zoetermeer kan je momenteel kiezen uit Marcel, Reineke en Janneke.

Voor het boeken van een truffelsessie is het noodzakelijk om eerst een intakeformulier in te vullen. Dit helpt om te bepalen of je geschikt bent voor een truffelsessie en welke begeleiding het beste bij jouw situatie past. Na het invullen van het intakeformulier ontvang je advies over de sessie en de mogelijkheden.

Ga verder naar: Intake | Truffelsessies

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Psilocybine_molecuul-zonder-bg-q7ycbsy0vvel1r9hetvfky7c0smx3x82bbm0hln1fk.png

Beantwoorden