Zoek
Sluit dit zoekvak.

MDMA therapie in Eindhoven e.o.

MDMA structuur

Inhoudsopgave

Ronald als psychosociaal therapeut

Ronald

Ronald werkt sinds 2023 bij Triptherapie en heeft voordat hij bij ons is begonnen als MDMA therapeut reeds ruim 2000 personen mogen begeleiden met trauma-gerelateerde klachten. Deze ervaring en kennis neemt hij mee naar Triptherapie waar hij de MDMA sessies gaat begeleiden in de omgeving Eindhoven.

Op de pagina van Ronald lees je trouwens meer over zijn afgeronde opleidingen en zijn toegevoegde waarde bij MDMA sessies.

Ronald zwarte achtergrond -MDMA therapie in Eindhoven e.o.

Waar rondom Eindhoven kan je terecht voor een MDMA sessie?

Ronald komt op de locatie van de klant zoals een (eigen) woning, Airbnb, hotel of vakantiehuis met een maximale reistijd van 45 minuten vanaf mijn woonadres in Valkenswaard met postcode 5554 SH.

Dit zijn dus de omgevingen waar ik op huisbezoek kom:

Noord-Brabant (regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch)

Limburg (regio Roermond, Weert)

De reiskosten die worden gerekend zijn 50 cent per gereden km van en naar postcode 5554 SH.

Valt jouw locatie (net)buiten dit werkgebied? Er kan soms een uitzonder gemaakt worden, maar bij voorkeur kom je zelf langs. Binnenkort zullen we ook gebruik gaan maken van een eigen locatie in Eindhoven.

Tripregio Ronald -MDMA therapie in Eindhoven e.o.

Meer informatie over MDMA therapie

MDMA therapie is via Triptherapie sinds 2022 mogelijk met een legaal analogon van MDMA. Hoe dit werkt en wat voor voor- en nadelen MDMA therapie heeft kan je lezen op de informatie pagina over MDMA therapie. Ook dien je te letten op mogelijke contra-indicaties. Wij screenen tevens elke aanmelding voor onze MDMA sessies via de intake die ingevuld kan worden via de website.