Zoek
Sluit dit zoekvak.

Psychedelische sessie in Amsterdam

psychedelische sessie Amsterdam

Inhoudsopgave

Watervilla Inspire en Excellent zijn momenteel gesloten

Onze locaties in Amsterdam zijn momenteel gesloten. We bieden nog wel sessies aan in Amsterdam en je kunt nog steeds gebruik maken van onze diensten als je zelf in Amsterdam woont of een hotel of Airbnb huurt. Onze tripbegeleider Linda woont in Amsterdam en als je een sessie met haar doet in Amsterdam dan betaal je weinig of zelfs geen reiskosten.

Lees hier meer over Linda

De beschikbaarheid van Linda en het reserveren van een sessie

Linda is te boeken voor psilocybine sessies met doseringen van medium tot heroïsch. Ook voor een MDMA sessie kan je bij Linda terecht. De beschikbaarheid kan ingezien door een dienst te kiezen. Verder kan je ook de verdere stappen doorlopen om een sessie met Linda te boeken. Zie ook de volgende link:

Reserveer een psychedelische sessie met Linda

Zelf een locatie huren

Als je zelf niet in Amsterdam woont maar wel een locatie wilt huren in Amsterdam om een sessie te doen dan kan je bijvoorbeeld via AirBNB/Hotels of vakantiewoningen zelf iets huren wat bij je past. Klik op een afbeelding om een geschikte locatie te vinden.

Marcel komt ook in Amsterdam

Hoewel Marcel niet in Amsterdam woont, komt Marcel wel ook op locatie in Amsterdam. De reiskosten van 50 cent per km worden gerekend vanaf Noordwijkerhout. Indien je Marcel als begeleider wilt kan je een kijkje nemen op zijn pagina:

Informatie over Marcel