Zoek
Sluit dit zoekvak.

VTM go: MDMA therapie met Camille Vanuxem

VTM Go logo

Inhoudsopgave

VTM No Cap: MDMA sessie in Nederland

De redactie van het VTM GO programma ‘No Cap’ heeft in oktober 2023 Triptherapie gevraagd om mee te werken aan een aflevering over drugs. Het doel was om de gevaren te laten zien van losbandig gebruik, maar ook dat er onder begeleiding van een therapeut sommige drugs genezend kunnen werken. Omdat de redactie van ‘No Cap’ graag programma’s maakt om jongeren te informeren, leek het ons handig om hieraan mee te werken.

Camille Vanuxem doet MDMA

Camille Vanuxem is degene die de MDMA sessie wilt ondergaan en zijn heeft dan ook voor de opnames de intake ingevuld. Voordat de sessie kon plaatsvinden hebben we de intake gecontroleerd op contra-indicaties en zijn er verschillende gesprekken geweest ter voorbereiding op de MDMA sessie.

Disclaimer video

Hoewel er in de video vanuit gemak veel wordt gesproken over MDMA, wordt er in feite gebruik gemaakt van een legale analoog die dezelfde therapeutische effecten kan veroorzaken als het illegale MDMA. Tevens vallen de MDMA sessies nog niet onder medische behandeling en wordt deze zorg niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit kan natuurlijk in de toekomst nabije toekomst veranderen.

Meer informatie is te vinden via de knop.

Goede resultaten na een uitdagend begin

Psychedelische sessies beginnen vaak met weerstand, ook bij Camille. De kunst van het begeleiden zit in het kunnen ombuigen van uitdagende situaties naar inzichten en oplossingen. Het einde van bovenstaande video laat al voorzichtig zien dat er resultaten zijn behaald. De video is echter niet compleet en we raden je aan om de afleveringen op VTM GO af te kijken.

Psychedelische Loft Schiedam

De opnames voor deze aflevering over MDMA therapie vond plaats in Schiedam. Schiedam ligt tussen Rotterdam en Den Haag in en we hebben hier al veel klanten vanuit België mogen helpen. Psychedelische sessies met psychedelica die niet verboden zijn door de Nederlandse Opiumwet mogen namelijk door Belgen op Nederlands grondgebied worden gebruikt.

De Psychedelische Loft in Schiedam is speciaal voor psychedelische sessies ingericht en is te gebruiken voor individuele, duo en groepssessies.

Psychedelica geassisteerde therapie

Meer informatie over Ronald

Ronald, onze therapeut die psilocybine- en MDMA-sessies begeleidt, is voor deze aflevering de begeleider geweest van Camille. Ronald heeft als sinds 1990 ervaring met MDMA en combineert zijn werk als therapeut met de ervaring die hij heeft. Je leest Ronald’s verhaal via de knop hieronder.

Geboortejaar
2024
Jaar ervaring
0
Sessies
0
Truffel sessie Noord Brabant - Ronald

Ronald Hochstenbach

Categorie: Therapeut
Talen: Nederlands/Engels/Duits
Sessies €875 : MDMA/Psilocybine
Duo 1400: MDMA/Psilocybine

Om de werkdruk voor mij wat te verlagen rij ik bij voorkeur niet meer dan 45 minuten per enkele reis vanaf mijn woonadres in regio Eindhoven. En rij ik graag buiten de spitstijden om. Ik kijk dan samen met jou naar de meest geschikte starttijd van de sessie.  Over het algemeen is mijn werkgebied het volgende:

Noord-Brabant: regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch
Limburg: regio Roermond, Weert

De reiskosten die worden gerekend zijn 50 cent per gereden km van en naar postcode 5554 SH.