Welke psychedelica ...
 
Meldingen
Alles wissen

Welke psychedelica worden er gebruikt bij Trip therapie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
34 Bekeken
817f3c2de738e7c770b270f29373b8bf?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@mdma-at)
Active Member
Deelgenomen: 4 dagen geleden

Welke psychedelica worden er gebruikt bij Trip therapie?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1263

@mdma-at 

Geplaatst door: @mdma-at

Welke psychedelica worden er gebruikt bij Trip therapie?

Bij Triptherapie maken we gebruik van legale psychedelische stoffen die therapeutisch potentieel hebben. In plaats van de verboden stoffen zoals psilocybine, DMT, ayahuasca, LSD of MDMA, gebruiken we alternatieven die dezelfde werkzame stoffen bevatten of stoffen die vergelijkbare effecten hebben. Dit stelt ons in staat om therapieën aan te bieden die voldoen aan de huidige wetgeving.

Specifiek voor de verschillende soorten sessies gebruiken we:

Psilocybine sessie: Voor sessies die gericht zijn op de effecten van psilocybine, maken we gebruik van magic truffels. Deze truffels bevatten psilocybine, dat bekend staat om zijn potentieel bij het behandelen van aandoeningen zoals depressie en angst.

MDMA sessie: Voor sessies waarbij MDMA wordt ingezet, gebruiken we legale MDMA-analogen. Deze analogen zijn ontworpen om vergelijkbare effecten te bieden als MDMA, maar zonder de juridische complicaties.

LSD sessie: Voor LSD-sessies maken we gebruik van legale LSD-analogen. Deze stoffen zijn ontwikkeld om de therapeutische effecten van LSD na te bootsen, terwijl ze binnen de wettelijke kaders blijven.

Psiloflora/psilohuasca: Om de effecten van ayahuasca deels na te bootsten, maar zonder de negatieve fysieke effecten kan psiloflora een legaal alternatief zijn. Psiloflora is een combinatie van magische truffels en passiebloem. Een ander legaal alternatief is psilohuasca en deze bevat truffels en de caapi liaan die bekend is van ayahuasca.

Het gebruik van deze legale alternatieven stelt ons in staat om een veilige en effectieve therapeutische omgeving te creëren, waarbij we de voordelen van psychedelische therapie kunnen benutten zonder in strijd te zijn met de wetgeving.

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Psilocybine-therapie-ql8pr859rdjkxk6jqvyrvbk9roeqccsn4yik7ftyps.jpeg

Beantwoorden