Paddotherapie

Als men het heeft over paddotherapie dan wordt psychedelische therapie bedoeld met behulp van magic mushrooms. De werkzame stoffen psilocybine en psilocine worden gebruikt om te trippen en tijdens dat trippen kan er worden gewerkt aan problemen, angsten en onzekerheden die het onderbewuste zitten verstopt.

Paddo’s zijn de sleutel naar het onderbewuste

Paddo’s zijn drugs!

Paddo’s zijn inderdaad benoemd tot illegale drugs. Niet zozeer omdat ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid, maar meer omdat ze gevaarlijk zijn voor de economische opbrengsten van onder andere de medicijnindustrie.

Paddo’s zijn het meest veilig van elke soort drugs

Lees hier meer over de veiligheid van paddo’s en truffels.

Truffeltherapie

Omdat in Nederland de paddo’s illegaal zijn verklaard doen wij onze tripsessies met met magic truffels. Magic truffels hebben precies dezelfde werkzame stoffen als paddo’s en magic truffels zijn wel legaal. Als wij het hebben over paddotherapie, of psilocybinetherapie dan gebruiken wij dus magic truffels.

Waar helpt truffeltherapie bij?

Diverse wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen onze visie op basis van ervaring. Onze triptherapie kan onder andere worden ingezet bij:

  • Verbeteren laag zelfbeeld
  • Angstbestrijding
  • Depressiebehandeling
  • Burnout bestrijding
  • Milde verslavingen verhelpen

Hoe triptherapie werkt

Psilocybinetherapie werkt op dezelfde manier als hoe ayahuasca werkt, alleen net even anders.

Lees hier het verschil tussen ayahuasca en paddo’s.

Psilocybine lijkt heel erg op het lichaamseigen serotonine. Serotonine zorgt voor het tegenovergestelde van depressie. Dat is namelijk tevredenheid. Bij een verhoogde prikkeling van de serotonine receptor gaat het brein in een staat van hyperconnectiviteit. Dit gebeurd in mindere mate ook als je gaat dromen. Tijdens de staat van hyperconnectiviteit kunnen diverse delen van het brein (beter) met elkaar communiceren. Problemen in het onderbewuste kunnen zichtbaar worden en het kan een plek krijgen.

Links een schematische voorstelling van de connecties in het brein zonder psilocybine en rechts met psilocybine

Hier vindt u meer informatie over hoe psilocybine werkt.


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.

1 reactie

mputten · 2 april 2019 op 14:46

Paddoceremonie of magic truffel ceremonie

In de volksmond wordt paddo ceremonie of truffel ceremonie ook wel gebruikt. Echter door het woord ceremonie wordt door de meeste mensen gezien alsof het een groepssessie is. Wij kiezen er juist voor om niet met groepen te werken, maar individueel. Dit heeft tot nu toe het beste resultaat opgeleverd. Als er nut is om een groepsceremonie te doen zullen wij uiteraard dat ook faciliteren. Paddotherapie en truffeltherapie zijn hetzelfde omdat het beiden psilocybine therapie is.

Gesloten voor reacties.