Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe gaat de aanmelding van een truffelceremonie?

Locatie voor truffelceremoies

Inhoudsopgave

Stappenplan aanmelding

Tijdens onze truffelceremonies zien we graag de beste resultaten en dat doen we door ten eerste personen te weren die contra-indicaties hebben voor het gebruiken van psychedelische stoffen. Verder geven we de deelnemers persoonlijke adviezen om zo goed mogelijk voor te bereiden op de truffelceremonie én om zo veel mogelijk te kunnen werken aan de doelstelling.

Op deze pagina lees je hoe je het beste kunt aanmelden en hoe het verloop is van de aanmelding en truffelceremonie.

Over het algemeen ziet het stappenplan om je aan te melden voor een truffelceremonie er zo uit:

Stap 1: Aanmelden

Door jezelf aan te melden via de intake, kunnen wij onze screening doen en jou voorzien van persoonlijk adviezen.

Stap 2: Reserveren

Zodra de aanmelding is goedgekeurd kan je een truffelceremonie bij ons reserveren. Bekijk alvast de beschikbaarheid:

Stap 3: Voorbereiden

Na het reserveren geven we jou alle informatie je nodig hebt. Ook persoonlijke adviezen krijg je van ons.

Stap 4: Truffelceremonie

Op de dag van de truffelceremonie wordt je begeleid door twee therapeuten met maximaal zes deelnemers.

Na de truffelceremonie

Direct na de truffelceremonie worden vaak de ervaringen met elkaar uitgedeeld, gegeten en blijven de meeste deelnemers overnachten. De dag na de ceremonie is er nog ruimte voor een nabespreking en integratie van de opgedane inzichten. Tevens bieden wij iedereen een telefonische integratiegesprek aan, welke meestal een aantal dagen na de ceremonie wordt gedaan.

De Triptherapie aanpak

Naast het meedenken en het voorzien van informatie ter voorbereiding op de ceremonie, zullen we je ook helpen om de neurochemie te verbeteren. Een betere balans van neurotransmitters heeft verschillende voordelen, zoals een betere gemoedstoestand, een betere truffelceremonie en daardoor een betere uitkomst.

Naast onze holistische aanpak bieden wij ook veel vrijheid bij het kiezen van een dosering en toevoegingen. Over het algemeen kiezen/krijgen de meeste deelnemers zo’n 15-75 gram truffels met of zonder toevoegingen zoals passiebloem (psiloflora), blauwe lotus, cacao of banisteriopsis caapi (psilohuasca).

Locatie in Zuid-Holland

We maken voor de truffelceremonies veel gebruik van onze locatie in Schiedam, Zuid-Holland. Schiedam is makkelijk bereikbaar en ligt vlakbij Rotterdam, Delft en Den Haag.

Deze ruimte voor psychedelische ceremonies is ingericht voor het geven van truffelsessies en truffelceremonies. Er zijn twee privékamers en een grote gedeelde ruimte om de ceremonie te kunnen laten plaatsvinden. Tevens is de ruimte gevuld met kunst om de psychedelische sessies meer diepgang en effectiviteit te kunnen geven.

Sfeershot locatie Schiedam

Meer over truffelceremonies en psychedelica

Als je meer wilt lezen over truffelceremonies, de werking van psychedelica, hoe kunst een invloed heeft op de psychedelische reis en nog meer leuke blogs, we hebben al zeer veel geschreven op onze website. We geven hierbij een aantal leuke en informatieve pagina’s over deze onderwerpen.