De Triptherapie voorbereiding

Naast de psilocybine sessie en de integratie wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding op een psilocybine sessie. Hieronder geven we een stappenplan van hoe de voorbereiding op een psilocybine sessie bij Triptherapie verloopt.

Stap 1: Intake invullen

Het online intake-formulier kan worden ingevuld via de onderstaande knop. We vragen naar je doelen, medische gegevens en het bevat een neurotransmitter-test.

Stap 2: Eerste advies

De intake gebruiken we in eerste instantie om te bekijken of er contra-indicaties zijn waardoor je misschien geen sessie kunt doen. Als je wel een sessie bij ons kunt doen dan geven we aan welke sessie volgens ons het beste bij je past.

Stap 3: Reserveer een datum

Na onze mail met een suggestie voor een psychedelische sessie kan er worden gereserveerd. Maak gebruik van ons boekingssysteem om een datum te prikken.

Stap 4: Adviezen opvolgen

Na het reserveren van een datum wordt er een persoon leefstijlplan opgemaakt. We gebruiken de ingevulde intake als basis voor dit advies. We geven voedings- en supplemententips om de neurochemie te verbeteren en we geven lees-, kijk- en luistertips die je kunnen helpen bij de sessie.

Stap 5: Feedback geven

Zodra de adviezen worden geïmplementeerd en je hebt een aanpassing nodig of meer hulp, dan kan je dit aangeven. Wij zullen je verder helpen met je voorbereiding.

Stap 6: Kennismaking

Een week van te voren neemt je begeleider van de psilocybine sessie contact met je op. Bij behoefte van de klant kan er kennis gemaakt worden.

Stap 7: Psilocybine sessie

Op de dag van de psilocybine sessie wordt er vooraf nog tijd genomen voordat er aan de sessie wordt begonnen. De sessies duren gemiddeld zo’n 6 uur.

Stap 8: Integratie

Een nabespreking direct na de sessie en/of een aantal dagen later helpt samen i.c.m. onze e-mails om de psilocybine sessie om te zetten naar resultaat.

Het belang van de voorbereiding

De voorbereiding van Triptherapie heeft meerdere elementen die we kunnen opdelen in drie categorieën, de neurochemie, fysieke gezondheid en informatieve voorbereiding. Klanten die op alle drie de vlakken onze adviezen opvolgen boeken over het algemeen het beste resultaat. Dit is toe te wijden aan de synergie tussen deze drie elementen en de psychedelische sessie.

De neurochemie

De neurotransmitter-test die ingevuld wordt tijdens de intake geeft ons een beeld van de neurochemie. Een neurochemie die uit balans is kan zorgen voor klachten. Tevens kan een slechte neurochemische balans zorgen voor een negatieve psychedelische ervaring. Met behulp van de voeding- en supplemententips kunnen we de neurochemie verbeteren waardoor de gemoedstoestand wordt verbetert. Meer belangrijk is dat de kans op een goede psychedelische sessie en de uitkomsten van zo’n aanzienlijk wordt verhoogd als de neurochemie in orde is. Het verbeteren van de neurochemie werkt dus goed op meerdere vlakken.

Neurochemie -De voorbereiding op een psilocybine sessie

De fysieke gezondheid

Bij Triptherapie staat fysieke gezond hoog in het vaandel. Het lichaam en de geest is dermate verbonden dat we geen onderscheid kunnen maken. Iedereen die mentaal gezonder wilt worden kan vaak ook een beetje extra doen voor het lijf. Onze leefstijlcoach staat voor je klaar om je te motiveren om de gezondere keuze te maken waar het kan. Goed voor het lijf zorgen kan tijdens de psychedelische sessies het startschot zijn voor zelfliefde of een beter patroon. De combinatie van een gezonde voorbereiding en de psilocybine sessie kan resulteren in minder behoefte aan ongezond en verslavend gedrag.

fysieke gezondheid -De voorbereiding op een psilocybine sessie

De informatieve voorbereiding

Alle informatie die je voor een psychedelische sessie consumeert kan tot uiting komen tijdens een trip. Als voorbeeld geven we graag dat dromen vaak voortkomen uit zaken die vooral worden ervaren gedurende de dagen voor de droom. Dit effect wordt ook gebruikt bij de psilocybine sessie.De opdrachten, leestips en suggesties voor video’s worden samengesteld op basis van de doelen die onze klanten aangeven. Het begingesprek voor de psilocybine sessie is bedoeld om de trip een bepaalde richting te geven ondanks dat trips niet volledige kunnen worden gestuurd.

Leestips -De voorbereiding op een psilocybine sessie

Meer informatie en contact

Neem bij vragen contact met ons op via het contactformulier. Tevens geven wij hieronder meer informatie over psilocybine therapie, de mogelijkheden voor groepssessies en een link naar de intake zodat er bij ons aangemeld kan worden voor een behandeling.