Individuele truffel sessies in Noord Brabant

Voor een individuele truffel sessie in Noord-Brabant hebben wij twee begeleiders beschikbaar. Zij wonen in het gebied rondom Eindhoven en zijn werkzaam in heel Noord-Brabant. Onze tripzitters en therapeuten zijn ervaren en getraind in het begeleiden van truffel sessies en zorgen voor een veilige en comfortabele omstandigheden tijdens de sessie. Bij ons kan je kiezen voor zowel een mannelijke of vrouwelijke begeleider, wat een voordeel is als iemand zich veiliger voelt bij één van de twee geslachten.

Onze tripbegeleiders in Noord Brabant

Ronald en Loes zijn onze begeleiders voor truffel sessies in Noord Brabant. Naast truffel therapie kan biedt Ronald ook MDMA therapie aan. Loes werkt momenteel enkel met de psychedelische magische truffels. Ronald en Loes kunnen de sessies in Nederlands en Engels uitvoeren.

Ronald

Truffel sessie Noord Brabant - Ronald

Dankzij de volgende opleidingen heb ik veel geleerd om o.a. te kunnen werken met mensen die lijden onder trauma gerelateerde klachten. Dit geeft mij de nodige ervaring, visie en aanpak om zorgvuldig te kunnen werken in de psychedelica geassisteerde therapie.

Jungiaans Filosofisch Therapeut. Deze opleiding in dieptepsychologie heeft mij o.a. geleerd om de symbolen uit het onbewuste, welke tijdens een tripervaring omhoog kunnen komen, waar nodig te duiden en te integreren in het dagelijks leven.

Psychodrama Therapeut Psychodrama. In het programma Zomergasten vertelt Bessel van der Kolk, een autoriteit in trauma verwerking, dat psychodrama, en Mindfulness, waar ik later op terug kom, één van dé methodes is om goed te kunnen werken aan trauma verwerking. Om me hierin nog beter te scholen ben ik de verdiepingsopleiding TSM Therapeutic Spiral Model gaan volgen. Dit is een integratie van klassiek psychodrama, hechtingstheorie en recente ontwikkelingen in de interpersoonlijke neurobiologie en traumatheorie

Master Voice Dialogue en Transformatie psychologie en Internal Family System (IFS). Deze twee psychotherapeutische opleidingen bieden duidelijke en zeer behulpzame modellen om mee te werken, vooraf aan, tijdens en na de PAT of Tripsessie. IFS blijkt één van de meest behulpzame en psychotherapeutische modaliteiten te zijn om te werken in de psychedelica geassisteerde therapie.

Mindfulness- en Compassie Trainer. Ook deze methoden zijn zeer behulpzaam in het versterken van de kracht van het werken met psychedelica. Zowel mindfulness- als zelfcompassievaardigheden zijn ondersteunend vooraf, tijdens en na de tripsessie.

Loes

Loes triptherapie

Dankzij diverse opleidingen en ervaringen heb ik kennis over arbeid & gezondheid en onze algehele vitaliteit. Hoe vitaal wij ons voelen is afhankelijk van diverse factoren en kan vanuit diverse invalshoeken worden benaderd die allemaal met elkaar samenhangen. Denk daarbij aan de fysieke, psychologische, sociale en spirituele benaderingen.

Ik ben met name gespecialiseerd in coaching die gericht is op het (her)vinden van de (mentale) veerkracht en weerbaarheid, het inzetten van eigen hulpbronnen, op weg naar meer energie.

Onze mindset, omgang met emoties (coping en regulatie), ons lichaam en onze eigen hulpbronnen kunnen allen worden ingezet als navigatiesysteem. Dit gereedschap zorgvuldig gebruiken maakt je in staat om anders om te gaan met uitdagingen die op je pad komen.

Wanneer je er klaar voor bent om de loep van herhaaldelijke patronen te doorbreken, conditionering te doorzien en naar binnen te keren, ga je jouw persoonlijke ontwikkelreis aan. Tijdens deze ontwikkelreis maakt mijn kennis en ervaring het mogelijk om zorgvuldig te kunnen werken met psychedelica als ondersteunend middel.

*Als geaccrediteerd Vitaloog (vitaliteitsadviseur en vitaliteitscoach) is mijn kennis aangevuld met een aantal certificeringen zoals NLP, WELL, Disc & Drijfveren en TMA.

Het werkgebied in Noord Brabant

Zowel Ronald als Loes kunnen op huisbezoek komen voor de truffel sessies. Zij komen aan huis in onder andere de volgende plaatsen/steden:

Baarle, Best, Breda, Capelle, Chaam, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Galder, Geldrop, Gemert, Gilze, Hank, Heesch, Helmond, Heusden, Kaatsheuvel, Mierlo, Oirschot, Oosterhout, Ommel, Oss, Rijen, Strijbeek, Tiel, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Venray en Waalwijk.

Mocht je buiten het werkgebied vallen van onze begeleiders dan kan je ervoor kiezen om zelf een accommodatie te huren in de buurt van de gewenste begeleider of te kiezen voor één van onze andere medewerkers zoals Marcel uit Zuid Holland, of Nathalie uit Limburg. Wij rekenen overigens een vergoeding van 50 cent per gereden kilometer en daarom is het het aan te raden om rekening te houden met de vertreklocatie van de diverse werknemers.

Wil jij een truffel sessie?

Zie jij het zitten om een truffel sessie te doen met één van ons team? De eerste stap die we moeten voltooien is het bekijken of er geen contra-indicaties zijn. Wij kunnen daarbij helpen en we hebben daarom een intake-procedure die je kunt volgen. Via de onderstaande links kan je meer informatie vinden over de intake en de truffel sessies.