Truffel ceremonies op verschillende datums in 2023

De volgende truffel ceremonies hebben allemaal een prijs van 350 euro en alle doseringen zijn mogelijk. Op basis van de intake en wat je zelf ziet zitten kunnen we een dosering kiezen die bij je past. Alle onderstaande truffel ceremonies vinden plaats in de Psychedelic Loft te Schiedam en zijn inclusief persoonlijke tips ter voorbereiding, eventuele overnachting, nagesprek. eten en drinken. De starttijd van een ceremonie ligt op 15:00 uur en duurt tot circa 23:00 uur. Tevens heeft elke ceremonie naast je eigen doelstelling ook een groepsthema die we kort belichten tijdens het begin van de truffel ceremonie.

4 Maart 2023 – Durven dromen – Truffel + Blauwe lotus ceremonie (Vol)

22 april 2023 – Loslaten – Truffel ceremonie (Vol)

17 juni 2023 – Rabbit hole – Truffel ceremonie (Beschikbaar)

MDMA ceremonies

We hanteren bij MDMA ceremonies dezelfde structuur alleen zijn het aantal deelnemers beperkt tot vier personen en zijn er twee begeleiders aanwezig. De prijs van deze MDMA groepssessies bedraagt 450 euro. Klik op de ceremonie voor meer informatie.

20 Mei 2023 – Liefdevolle interne reis – MDMA ceremonie (Beschikbaar)

15 Juli 2023 – Empathie – MDMA ceremonie (beschikbaar)

In verloop van tijd zullen we meer ceremonies toevoegen aan deze lijst en de reeds gepasseerden verwijderen.

Het is reeds mogelijk om te reserveren. Indien de online intake nog niet ingevuld is, kan je dat doen via de onderstaande link. Geef dan bij het veld: ‘Geef hier aan welke zaken nog meer van belang kunnen zijn’ aan dat het voor een open truffel ceremonie bedoeld is. Is de intake reeds ingevuld of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Reserveren voor een open ceremonie

Of je nu kiest voor een open truffel ceremonie of een MDMA groepssessie is het vereist om de intake in te vullen. Op basis van de intake kunnen we beoordelen of het voor jou veilig is om mee te doen en we baseren de persoonlijke adviezen ter voorbereiding ook op de intake. Heb je de intake reeds ingevuld en kan/wil je reserveren? Maak dan gebruik van de knoppen hieronder.