Psychedelic Loft in Schiedam

De Psychedelische Loft in Schiedam is een prachtige ruimte die te boeken is voor truffel/psiloflora ceremonies. Lees hier verder om meer te weten te komen over de locatie, de omgeving, het historische pand en hoe wij de ceremonies organiseren.

Locatie

In het historische centrum van Schiedam met schitterend uitzicht op De Noord Molen, de hoogste molen ter wereld, is de Psychedelic Loft te Schiedam gesitueerd.

Het volledige adres, wat te alleen op afspraak te bezoeken is, is te vinden via onderstaande afbeeldingen/links. Het volledige adres is:

Psychedelic Loft Schiedam

Noordvestsingel 77

3119 DC Schiedam

Zuid-Holland, Nederland

Klik op de afbeelding voor Google Streetview
Klik op de kaart voor Google Maps

De omgeving

Schiedam ligt dicht bij Den Haag en Rotterdam. De Psychedelic Loft Schiedam ligt in het historische centrum van Schiedam en heeft een direct uitzicht op De Noord Molen, de hoogste molen ter wereld. De historische binnenstad is zeer geschikt om gezellig te shoppen en zijn er tal van activiteiten die worden georganiseerd.

Klik hier voor de georganiseerde activiteiten in Schiedam centrum

Het historische pand

Dit Rijksmonument uit 1873 is een voormalig jenever branderij en een voormalige kunstgalerij. De begane grond is gemoderniseerd en heringericht. Tijdens de herinrichting is rekening gehouden met het huidige gebruik van de ruimte, waardoor onze psychedelische ceremonies een extra dimensie krijgen. In het pand zijn objecten en kunststukken aanwezig die extra effecten aan de psychedelische sessie kunnen geven.

Overnachting

Bij het boeken van de Psychedelic Loft te Schiedam is de overnachting inbegrepen. De ruimte is het meest geschikt voor de overnachting van 3 of 4 personen. Dankzij de (slaap)banken kunnen we meer slaapplekken creëren zodat er maximaal 6 personen kunnen overnachten.

 

Beschikbare begeleiders op deze locatie

Op deze locatie kan je een sessie boeken met Linda of Marcel als begeleiding tijdens jouw sessie. Je leest meer informatie over Linda of Marcel via de volgende link.

Tripbegeleider Linda | Tripbegeleider Marcel

Reserveren

De berekende tarieven via het boekingsformulier zijn inclusief:

 • De triptherapie persoonlijke voorbereiding
 • Psychedelische sessie
 • Psychedelica
 • Ervaren begeleiding
 • Aromatherapie
 • Maaltijd na de ceremonie
 • Overnachting
 • Ontbijt
 • Eventuele aanwezigheid en overnachting vertrouwenspersoon
 • Telefonisch integratiegesprek

Bijkomende kosten:

 • Extra deelnemers á 175 euro per persoon
 • Weekend toeslag á 100 euro per boeking op vrijdag, zaterdag of zondag

Via de volgende module kunt u een reservering maken uw sessie. Eventuele extra deelnemers kunnen wij voor u aan de geplaatste boeking toevoegen.

 

Laden...

marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.