Bewustwording via psychedelische therapie

In goed overleg met onze klanten zetten we psychedelische therapie in tegen de meest uiteenlopende psychische klachten. Zo boeken wij samen geweldige resultaten tegen verslaving depressie, angst, burn-out en stress. Dit doen we niet door alleen een truffel ceremonie (psilocybine) te organiseren, maar ook door een plan van aanpak te maken die voor elke klant uniek is. Iedereen is anders en heeft namelijk een net andere aanpak nodig.

Hoe een traject er bij ons ongeveer uit ziet

Omdat wij meer doen dan alleen optreden als professionele tripsitter tijdens de psychedelische therapie sessie,beginnen onze trajecten al twee weken voor de psilocybine ceremonie. De twee weken voor de trip worden gebruikt om meer zelfliefde te kweken. Tijdens de aanmelding wordt er een neurotransmitter test ingevuld. Op basis daarvan krijgt u voedingsadvies, supplementenadvies, beweegadvies en een klein beetje huiswerk. Deze voorbereiding werpt zijn vruchten al af voor de psychedelische trip en nog veel meer tijdens de psychedelische ceremonie. De algehele aanpak werkt synergetisch en dus beter dan als je het allemaal afzonderlijk van elkaar zou doen.

De psychedelische trip als therapie

Na het voorbereidende werk zal de trip een bijzonder en mystiek effect hebben. Onze unieke combinatie van de persoonlijke voorbereiding en de psilocybine ceremonie bevat meer extra’s. Deze extra’s tijdens de trip maakt het geheel een bijzondere ervaring doordat elk onderdeel een versterkende werking heeft op elkaar. We maken gebruik van aromatherapie, kleurentherapie, muzikale ondersteuning, hypnotherapie en NLP. Dit alles stemmen we per persoon anders af.

Tijdens psychedelische therapie spelen kleuren, geuren, muziek en teksten een grote rol

Wat onze klanten zeggen

De verhalen van onze klanten vertellen vaak een beter verhaal dan wat we zelf kunnen verwoorden. Lees hier alle recensies om onze dienstverlening beter te begrijpen.

Aanmelden en reserveren

U kunt zich hier aanmelden voor triptherapie. Na de aanmelding krijgt u een vrijblijvend advies. Indien gewenst kunt u daarna hier een dag en tijd reserveren.

Prijzen

U kunt de prijzen van onze diensten hier inzien.

Blog en informatie

Onze laatste berichten vindt u hier. Lees onze gratis artikelen en maak uzelf gezonder en gelukkiger #KnowledgeMakesHappy

#ThankYouPlantMedicine

#ThankYouPlantMedicine De hashtags #ThankYouPlantMedicine #TYPM en #ThankYouPsilocybin staan op 20-02-2020 centraal als dankbaarheidsbetoog voor de therapeutische en helende werking van psychedelische planten en paddenstoelen. Ook psychedelica met therapeutische potentieel zoals MDMA of LSD worden geëerd Lees meer…

Extended psiloflora ceremonie

Een psiloflora ceremonie die is verlengd en combineert met planten en bloemen die de trip synergetisch verbeteren. We noemen het de extended psiloflora ceremonie. Speciaal gemaakt voor degenen die een net iets andere en diepere trip willen