Truffeltherapie

De meest up to date pagina over truffel therapie: Truffel therapie

De therapie met truffels in combinatie met onze voorbereiding en begeleiding is wat we triptherapie noemen. Wij verkiezen truffels omdat deze psilocybine bevatten, net zoals paddo’s. Magic truffels zijn in tegenstelling tot andere psychedelische middelen wel legaal in Nederland, terwijl het de best werkende psychedelica is tegen angst depressie en laag zelfbeeld.

Lees hier meer over de werking van psychedelische therapie

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psychedelische truffeltherapie? Wij helpen op meerdere vlakken. De psychedelische truffeltrip coachen wij en we geven ook voeding en bewegingsadvies om het plaatje compleet te maken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Mogen wij u bijstaan op de reis naar een beter welzijn?

Lees hier meer over onze werkwijze

Aanmelden

Bent u reeds overtuigd en wilt u meteen stappen zetten door uzelf aan te melden? Dat kan via de website. Ten eerste kunt u een inlogcode voor een account aanmaken.

Maak hier een account aan

Na het registreren van een account kunt een neurotransmitter test en intakegegevens invullen zodat wij een beter beeld kunnen krijgen van uw situatie.

 

Start de neurotransmitter test hier

Vul hier de intakegegevens in

Contact

Nadat u de intake en test heeft ingevuld kunt u ons een seintje geven en we kunnen dan uw intake en test in behandeling nemen. U kunt ook contact opnemen als u andere vragen heeft. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

button chat op whatsapp -Truffeltherapie

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Contact us e1559214858662 -Truffeltherapie