Hormonen en neurotransmitters

Bij triptherapie doen we meer dan alleen truffel ceremonies organiseren. Wij maken altijd een persoonlijk plan waarbij we ook kijken of we hormonen en neurotransmitters in balans kunnen krijgen. De meeste mensen weten namelijk niet dat deze neurotransmitters en hormonen indirect bepalen hoe wij ons voelen. Middels voeding, beweging, gedrag en supplementen kunnen we alles beter in balans krijgen. Als we psychedelische therapie combineren met zorg om de hormonen en neurotransmitters in balans te krijgen, zijn de resultaten verbluffend goed!

De happy hormonen

Een video over hormonen en neurotransmitters

Bekijk de onderstaande YouTube video en bedenk u dat psychedelica slechts tijdelijk het gehalte serotonine(gelijkende stoffen) omhoog brengt. Een verandering van leefstijl is soms ook nodig om positieve resultaten vast te houden.

Wilt u de beste vorm van psychedelische therapie?

Wij zijn van mening dat psychedelische therapie veel beter werkt als alle neurotransmitters en hormonen in balans komen. Tijdens de aanmelding bij triptherapie kunnen wij via een neurotransmitter test al bekijken waar eventuele bottlenecks in het welzijn zitten. Uw gezondheid gaat meer dan alleen even een psychedelische trip maken. Wij geloven erin dat wij de beste vorm van psychedelische therapie aanbieden omdat we verder kijken dan alleen de geestelijke klachten. Het lichaam werkt namelijk samen met de geest en de geest met het lichaam.

Wij doen er dus alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advice on nutrition exercise and supplements based on point 1
  3. A period of 2-3 weeks of progress viewing point 2
  4. An individual psychedelic ceremony (unless a group has additional utility or preference)
  5. Review of the truffle ceremony on the same day
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals contact

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven. Als u de recensies leest wordt u misschien ook meer duidelijk over wat onze aanpak inhoud en hoe het werkt.

Read all the reviews from our "customers" here

Heeft u vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Public questions via forum: Click here
Phone: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contact form: Click here
Facebook: Click here
Twitter: Click here


Marcel van der Putten

With a (bio)chemical study background and a passion for health, I combine my knowledge of nutrition, supplements, naturopathy, exercise, psychology and psychedelics into a total approach for treating psychological and psychosomatic disorders/complaints. Discovering how the body and mind are connected through the biochemical and electrochemical processes is a very big interest for me which also helps me to improve psychedelic therapy.