Wij zijn gestopt met LSD therapie

Edit:

Wij zijn gestopt met het aanbieden van LSD therapie omdat LSD niet het best geschikt is als psychedelisch middel. De ongeschiktheid heeft te maken met de illegaliteit en de zuiverheid van LSD of LSD analogen. Tevens is de werking van psilocybine (truffel ceremonie) vele malen beter als therapeutische middel. Wegens deze argumenten hebben we dus besloten om ons te richten op psilocybine ceremonies (paddo, truffels) en op psiloflora ceremonies (paddo of truffel in combinatie met passiebloem).

LSD tijdens psychedelische therapie?

LSD heeft zo zijn voor en nadelen als je het als therapeutisch middel zou gebruiken. We hebben hier eerder al een artikel over geschreven en het gaat dan voornamelijk over dat de langdurige werking van LSD zowel positief als negatief beschouwd kan worden.

Lees hier meer over LSD als psychedelisch middel bij therapie

Welke vorm van LSD?

De reguliere vorm van LSD genaamd LSD-25 is illegaal in Nederland. Wij gebruiken een legale vorm van LSD zodat er geen zorgen hoeven te ontstaan omtrent wetgeving en invallen. Na inname van deze licht aangepaste vorm zet ons lichaam het direct zonder problemen om in LSD waardoor de uitwerking precies hetzelfde zal zijn. LSD bezit is illegaal. LSD gebruik wordt daarentegen niet bestraft in Nederland. Wegens deze vreemde Nederlandse wetgeving is onze aanpak een legale constructie om toch gebruik te maken van de therapeutische effecten van LSD.

Het LSD molecuul

Contra indicatie LSD therapie

Wij helpen uw graag als u de pluspunten van LSD wilt gebruiken tijdens therapie. Er zijn echter wel een aantal contra indicaties bij LSD. Wij kunnen uw niet als klant aannemen indien u:

  • Lithium medicatie inneemt
  • Tramadol inneemt
  • MAO remmers, SSRI, antidepressiva of antipsychotica inneemt
  • Een verhoogde kans op psychose heeft
  • Gevoelig bent voor paranoia
  • Gevoelig bent voor argwaan
  • Last heeft van hoge bloeddruk of hartklachten
  • Jonger bent dan 23 jaar
  • Zwanger bent
  • Een (middel)zware vorm van PTSS heeft

Wanneer is LSD therapie wel geschikt?

Indien geen van de contra indicatie van toepassing op u is en u wilt wel contact maken met uw diepere zelf kan LSD een geschikt middel zijn. Andere mogelijkheden van LSD therapie betreffen het aanpakken van verslavingen en dwangmatig handelen. Iedereen die LSD therapie ondergaat heeft zijn eigen redenen. Misschien kunt u eerst met ons overleggen wat uw redenen zijn door contact met ons op te nemen?

Contact opnemen

Contact opnemen kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier

Telefoon: +31640898455

Email: info@triptherapie.nl

Contactformulier: Klik hier

Facebook: Klik hier

Twitter: Klik hier

Wat kost LSD therapie en hoe lang duurt het?

LSD therapie kost je zeker een dag aan tijd. De begeleidde trip duurt tussen de 6-8 uur en zelfs daarna zijn de effecten nog mild te voelen. Uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon en we zorgen er altijd voor dat u de benodigde aandacht krijgt.

Tijdsduur LSD trip

De prijs voor LSD therapie bedraagt 350 euro. Omdat het altijd om het resultaat gaat kiezen wij er voor om LSD therapie altijd op locatie te doen. De sessie vindt dus plaats bij u thuis of waar u het wilt laten plaatsvinden. Zo hoeft u na de trip niet door het verkeer en dat is een zorg minder, wat vooral handig is tijdens de psychedelische trip. Indien gewenst kunnen wij ook de trip organiseren in een hotel of Airbnb. U mag deze accommodatie zelf boeken of wij boeken deze voor u erbij tegen een meerprijs van 125 euro (tweepersoons-accommodatie voor u privé).

Individueel of als groep?

De resultaten van een individuele sessie zijn doorgaans beter dan van een groep. De betere resultaten komen voort uit het feit dat bij individuele psychedelische therapie er veel meer ruimte is voor de interne wereld, omdat er meer aandacht naar binnen gericht kan worden. Mocht u toch voor uw eigen geruststelling een vertrouweling willen meenemen, dan is daar uiteraard begrip voor. Elke extra persoon dat wel met de psychedelische trip meedoet kost bij LSD therapie 150 euro extra. Het is altijd uw eigen keuze wie en of u extra personen laat meedoen of aanwezig laat zijn.

Reserveren van LSD therapie op locatie

U kunt via onderstaand formulier zien welke dagen en tijden open zijn om uw LSD therapie op locatie te boeken.

Laden...

U kunt via onderstaand formulier zien welke dagen en tijden open zijn om uw LSD therapie inclusief overnachting in een tweepersoonskamer voor u privé te boeken.

Laden...