Deze pagina is vernieuwd

We hebben de informatie over de truffel ceremonie bijgewerkt. De meest recente informatie vindt u via de volgende link.

Truffle ceremony

Truffle ceremony

Tijdens een truffel ceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis in het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

Het gebruik van dit soort middelen brengt men in een staat die veel overeenkomsten vertoont met wat er met je gebeurd als je een een zeer diepe staat van meditatie bereikt en dat keer 1000. De overeenkomsten tussen ayahuasca en een een hoge dosering magic truffels zijn er in overvloed.

Lees hier meer over het verschil tussen ayahuasca en truffel ceremonies

De werking van truffels

Na ongeveer een half uur zijn de eerste effecten merkbaar. Alle zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en het lijkt alsof de gehele omgeving voelbaar wordt. Afhankelijk van de dosering die in overleg is gekozen zullen er meer veranderingen in perceptie plaatsvinden. Hoe hoger de dosering des te hoger de triplevel en de effecten.

Lees hier meer over de triplevels en effecten

Tijdens de truffel ceremonie zullen wij u bijstaan om te werken aan de vooraf gestelde doelen. Tijdens de ceremonie zullen we gebruik maken van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

Individueel of als groep

U mag zelf kiezen of u  individueel of als groep wilt deelnemen aan een truffel ceremonie. De beste resultaten boeken wij overigens met individuele sessies. Bij individuele sessies is het uiteraard toegestaan om een extra bekende aanwezig te laten zijn.

U mag ook zelf een groepje samenstellen met bij voorkeur de mensen die u het meest vertrouwd. In sommige gevallen is het juist handig om niet individueel deel te nemen aan een truffel ceremonie. Denk bijvoorbeeld aan relatie therapie of ander vormen van bindings- problematiek.

Al onze truffel ceremonies laten we plaatsvinden op uw locatie, in de natuur dichtbij uw locatie of bij ons in een accommodatie.

Meer dan alleen een truffel ceremonie

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de psychische gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Samen gaan we voor de volle winst!

Truffel ceremonie met extra’s

Om de truffel ceremonie te verrijken worden deze extra’s gebruikt tijdens de truffel ceremonie.

  1. Aromatherapy
  2. Kleurentherapie
  3. Musical support
  4. Hypnotherapie
  5. NLP

Lees hierom waarom deze extra’s zorgen voor een verdieping van de psychedelische trip

Wat je kan verwachten psychedelische therapie

De verhalen van onze klanten vertellen vaak een beter verhaal dan wat we zelf kunnen schrijven. De recensies geven een beeld van wat onze klanten meemaken en wat ze aan een truffel ceremonie hebben gehad welke in tekenstond van gezondheid.

Lees hier alle recensies om onze dienstverlening beter te begrijpen.

Impressie mystieke ervaring triptherapie

De onderstaande video komt goed overeen met de ervaring van onze klanten tijdens een psychedelische therapie sessie. U kunt enkele of meerdere beschreven ervaringen ervaren van deze video en het gebruiken om ook psychisch te genezen.

Prices

U vindt hier onze prijzen voor psychedelische therapie

Aanmelden

You can sign up for psychedelic therapy through the website by creating an account, answering a few questions and filling out a test. Based on the data filled in, we already try to make a plan of action.

Maak hier een account aan inclusief intake en neurotransmitter test

Na het registreren van een account kunt u ook nog achteraf uw gegevens wijzigen via de onderstaande links

Start the neurotransmitter test here

Enter intake information here

Contact

After you complete the intake and test, you can give us a call and we can then process your intake and test. You can also contact us if you have other questions. Choose a medium you feel comfortable with.

Public questions via forum: Click here
Phone: +31640898455
Email: info@ triptherapie.nl
Contact form: Click here
Facebook: Click here
Twitter: Click here

1 response

mputten · 4 april 2019 op 10:12

Een truffel ceremonie wordt ook wel eens een paddo ceremonie genoemd. Dit komt omdat de werkzame stoffen in paddo’s en magic truffels hetzelfde zijn. Dit zijn psilocybine en psilocine.