Verschillende soorten psychedelica, therapeutische sessies, ceremonies en microdosing trajecten

Wij bieden verschillende therapeutische psychedelische sessies aan waarbij we gebruik maken van de effecten van psychedelica. Op dit moment bieden wij deze legale sessies met psilocybine, LSD en MDMA aan. Je vindt op deze pagina de directe links naar de informatiepagina’s . Naast deze sessies bieden we ook ondersteuning bij microdoseringen, open groep truffel ceremonies en doen we aan leefstijlcoaching tijdens wandelingen of via de telefoon.

Index: Psilocybine sessie | Psiloflora sessie | LSD sessie | MDMA sessie | Open truffel ceremonie | Microdosing | Leefstijl coaching

Psilocybine sessie

Psilocybine sessies zijn bij ons gebaseerd op magische truffels, onderdeel van de magische paddenstoelen (paddo’s). Dit is de enige manier waarop we deze sessies legaal kunnen aanbieden. Deze sessies worden dan ook wel truffel sessie genoemd of truffel therapie. Het zijn allemaal verschillende namen met dezelfde betekenis. Psilocybine is de stof die na omzetting naar psilocine zorgt voor de effecten van dit psychedelicum. Psilocybine wordt met name ingezet bij depressie, verslavingen en sociale angst. Psilocybine is de alleskunner omdat psilocybine ook gebruikt kan worden bij trauma en PTSS mits de voorbereiding in orde is. Steeds meer mensen kiezen voor psilocybine om creativiteit en spiritualiteit te kunnen ervaren. Een ander voordeel is dat er tijdens psilocybine sessies meerdere doseringen zijn van microdose, laag, medium, hoog en heroïsch waarbij de visuele hallucinaties en andere effecten variëren van bijna geen tot zeer veel.

Meer informatie Psilocybine therapie

Psiloflora sessie

Psiloflora is een combinatie van psilocybine en de milde MAO remmende bloem van de passiebloem. De milde MAO remmende en rustgevende eigenschappen zorgen voor een sterkere en langere reis naar binnen dan psilocybine op zichzelf staande. Vanwege de verlengde duur en de versterkte trip wordt psiloflora alleen aangeraden bij personen die al eerder psychedelische ervaringen hebben. Psiloflora kan voor dezelfde redenen worden gebruikt als psilocybine maar dan ligt de nadruk iets meer op het opwekken van een spirituele ervaring. Er zijn twee varianten van de psiloflora ceremonie en dat zijn de reguliere en de extended psiloflora ceremonie. Bij de extended psiloflora ceremonie worden er meer planten en bloemen gebruik die kunnen zorgen voor een lagere en rustgevende reis.

Meer informatie: Psiloflora sessie | Extended psiloflora ceremonie

LSD sessie

Tijdens de LSD sessies maken we gebruik van een legale analoog van LSD die na inname door het lichaam wordt omgezet naar reguliere LSD. Op deze manier kunnen we de LSD sessie legaal uitvoeren. De LSD sessies duren veel langer dan alle andere psychedelische sessies en daarom raden we deze sessies alleen aan wanneer er al wat ervaring is met de effecten van andere hallucinerende psychedelica en de langdurige effecten gewenst zijn. De effecten van LSD sessie worden met name gebruikt bij de behandeling van verslavingen, voor creativiteit en in mindere mate voor depressie en sociale angst.

Meer informatie: LSD therapie

MDMA sessie

MDMA therapie wordt vooral ingezet bij PTSS en trauma. MDMA is in Nederland een illegale substantie en er is geen goed alternatief voor MDMA. Wij kunnen in Nederland alleen MDMA sessies aanbieden mits de klant zelf MDMA in huis heeft. Dit is een beetje omslachtig en we raden dan ook vaak aan om psilocybine in een lage of medium dosering een kans te geven. Mocht je toch voor een MDMA sessie willen gaan dan kan je meer lezen over deze sessies via der onderstaande link.

Meer informatie: MDMA therapie

Open groep truffel ceremonie

Open groep truffel ceremonies zijn geschikt voor personen die graag een truffel ceremonie willen bijwonen waarbij de groep niet te groot is. Bij de triptherapie truffel groepsceremonie hanteren we een maximale grootte van zes personen en hebben we minstens één begeleider per drie deelnemers. Op deze manier is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kan je de groepssessie ook gebruiken als therapie. Tevens krijgt iedere deelnemer adviezen op basis van de digitale intake om de kans op succes te verhogen.

Meer informatie: Open groep truffel ceremonie

Microdosing kickstarter

Bij een microdosing kickstarter wordt je in persoon begeleid tijdens je eerste microdosering. Verder kan je gedurende het traject gebruik maken van onze support en krijg je tips om het beste uit je traject te halen. Afhankelijk van het schema wat bij jou past, krijg je voor 1 á 2 maanden aan psychedelica mee. We kunnen je helpen met de keuze tussen psilocybine (magic truffel) of LSD (analoog).

Meer informatie: Microdose kickstarter

Leefstijl coaching