Cacao ceremonie of ...
 
Meldingen
Alles wissen

Cacao ceremonie of truffelceremonie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
43 Bekeken
0e1251470b7345e81d21bdfa166d2646?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@padje)
Active Member
Deelgenomen: 1 week geleden

Wat zijn de voordelen van een cacao ceremonie als ik dit voor een truffelceremonie doe? Of kan ik beter kiezen voor alleen een truffelceremonie?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@padje 

Geplaatst door: @padje

Wat zijn de voordelen van een cacao ceremonie als ik dit voor een truffelceremonie doe? Of kan ik beter kiezen voor alleen een truffelceremonie?

Een cacao ceremonie kan een waardevolle aanvulling zijn op een truffelceremonie en er zijn verschillende voordelen verbonden aan het combineren van deze twee ervaringen. Een truffelceremonie is een sterkere ervaring als een cacaoceremonie en daarom kan een voorproefje met cacao je voorbereiden op het echte werk. Door deze emotionele ruimte te creëren, kunnen deelnemers beter omgaan met de inzichten die ze tijdens de truffelceremonie zullen ontvangen.

Cacao kan de stemming verbeteren en een gevoel van verbondenheid losmaken. Het bevat stoffen zoals theobromine, die een milde stimulans zijn en de bloedcirculatie kunnen verbeteren. Cacao wordt vaak gebruikt als een middel om emotionele blokkades te doorbreken. Het kan helpen om een gevoel van veiligheid en openheid te creëren

De cacao ceremonie biedt een gelegenheid om intenties te zetten voor de komende truffelceremonie. Door bewust na te denken over wat je hoopt te bereiken of te leren, kun je een duidelijker pad creëren voor je ervaring met de truffels. Dit kan de effectiviteit van de truffelceremonie vergroten.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Open-truffel-ceremonie.png.webp

Beantwoorden