Ayahuasca ceremonie...
 
Meldingen
Alles wissen

Ayahuasca ceremonie België

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
64 Bekeken
d54848e71e781c2a0bc10b79377c3974?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 7
Topic starter
(@berna)
Eminent Member
Deelgenomen: 3 weken geleden

Zijn er goede legale alternatieven voor een ayahuasca ceremonie in België?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@berna 

Geplaatst door: @berna

Zijn er goede legale alternatieven voor een ayahuasca ceremonie in België?

In België is het gebruik van ayahuasca en de actieve component DMT illegaal, wat het moeilijk maakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de therapeutische en spirituele voordelen van dergelijke ceremonies. Echter, er zijn legale alternatieven beschikbaar die vergelijkbare ervaringen kunnen bieden, met name in Nederland.

Een van de meest prominente alternatieven is het gebruik van magic truffels , die psilocybine bevatten. Psilocybine is een psychoactieve stof die, net als DMT, invloed heeft op de serotonine-receptoren in de hersenen en kan leiden tot diepgaande introspectieve ervaringen. In Nederland zijn magic truffels legaal, en ze worden vaak gebruikt in therapeutische settings, zoals bij Triptherapie , waar professionele begeleiding wordt aangeboden tijdens de sessies.

Bij Triptherapie worden verschillende soorten ceremonies aangeboden, waaronder:

- Psilocybine ceremonie: Dit is een sessie waarbij magic truffels worden gebruikt om een diepgaande psychedelische ervaring te creëren, met begeleiding van een ervaren personeel.

- Psilohuasca ceremonie: Dit is een combinatie van psilocybine met een MAO-remmer, wat de effecten kan versterken en de ervaring kan verdiepen.

- Psiloflora ceremonie: Dit is een alternatieve benadering die ook gebruik maakt van natuurlijke psychedelica, maar met een andere samenstelling.

Deze alternatieven bieden een veilige en legale manier om de voordelen van psychedelische therapie te ervaren, zonder de juridische complicaties die gepaard gaan met ayahuasca. Klanten uit België komen vaak naar Nederland voor deze sessies, omdat ze daar de mogelijkheid hebben om onder professionele begeleiding te werken met deze stoffen.

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Psychedelische-truffel-sessie-ceremonie-therapie-Belgie-scaled-q7ygq5t6a26n0r8nps3q5hlyuq42w6w3r49w4sub5s.jpg

Beantwoorden