Meldingen
Alles wissen

Ego death

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
67 Bekeken
549819cc4dea5281b1ebea99191e23e7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 24
 SERT
Topic starter
(@sert)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Welke dosering truffels heb je nodig voor een ego death?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1234

@sert 

De dosering van truffels die nodig is voor een ego death, oftewel een verlies van het ego, varieert afhankelijk van de individuele ervaring en gevoeligheid voor psychedelica. Over het algemeen wordt een hoge dosering aanbevolen voor het bereiken van deze staat.

Een hoge dosis truffels is meestal rond de 45 gram verse truffels, wat overeenkomt met ongeveer 45mg psilocybine. Dit niveau van dosering kan leiden tot een diepgaande en langdurige ervaring, waarbij gebruikers vaak een totaal verlies van de verbinding met de realiteit ervaren, wat kan resulteren in een gevoel van samensmelting met het universum of een bijna-doodervaring.

Let op dat deze hoge doseringen niet geschikt zijn voor iedereen. Het wordt aangeraden dat alleen degenen met eerdere ervaring met psychedelica een hoge dosis overwegen. Voor beginners of mensen die nog niet eerder psychedelica hebben gebruikt, is het verstandiger om te beginnen met een lagere of medium dosis. Een medium dosis ligt meestal rond de 30 gram verse truffels, wat kan helpen om een milder, maar nog steeds betekenisvol, effect te bereiken zonder de intensiteit van een hoge dosering.

Zie ook: Triplevels | Egodeath en depressie

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/03/ego-death.jpg

 
Beantwoorden