Geven jullie candyf...
 
Meldingen
Alles wissen

Geven jullie candyflip therapie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
90 Bekeken
93b154e02f09c039028e309f400b3a56?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@candyflip)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Doen jullie ook de candyflip sessies (met LSD en MDMA)?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1234

@candyflip 

Geplaatst door: @candyflip

Doen jullie ook de candyflip sessies (met LSD en MDMA)?

Ja, bij Triptherapie bieden we ook candyflip-sessies aan, waarbij LSD en MDMA worden gecombineerd. De candyflip is een populaire combinatie van deze twee psychedelica vanwege de synergetische effecten die ze kunnen hebben. Het gebruik van LSD kan leiden tot intense visuele en mentale ervaringen, terwijl MDMA een gevoel van empathie, verbondenheid en euforie kan bevorderen. De combinatie van deze twee stoffen kan een unieke en diepgaande ervaring bieden.

 

Het is belangrijk op te merken dat de candyflip-sessies zorgvuldig worden begeleid en dat de doseringen van zowel LSD als MDMA zorgvuldig worden afgestemd op de individuele behoeften en doelen van de persoon. Veiligheid en welzijn staan altijd voorop bij onze sessies, en we zorgen ervoor dat de combinatie van deze stoffen verantwoord en effectief wordt gebruikt.

 

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een candyflip-sessie, raden we je aan om de intake in te vullen op onze website. Op basis van de informatie die je verstrekt, kunnen we beoordelen of deze sessie geschikt is voor jou en kunnen we de juiste doseringen en begeleiding bieden.
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/04/Psychedelic-trends-2024.jpg.webp

Beantwoorden