Hippietrip
 
Meldingen
Alles wissen

Hippietrip

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
42 Bekeken
d3789d487268ceaf99a2f1c4e2e5d3fc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 8
Topic starter
(@hippy)
Eminent Member
Deelgenomen: 7 dagen geleden

Ik ben wel benieuwd na de effecten van truffels en MDMA samen. Kan ik een hippietrip bij jullie doen?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@hippy 

Geplaatst door: @hippy

Ik ben wel benieuwd na de effecten van truffels en MDMA samen. Kan ik een hippietrip bij jullie doen?

De combinatie van truffels (psilocybine) en MDMA wordt door sommigen hippietrip genoemd, maar staat beter bekend als 'hippieflipping'. De effecten van deze combinatie kunnen per persoon verschillen, maar over het algemeen wordt aangenomen dat de hallucinogene effecten van psilocybine sterk aanwezig zijn, terwijl het angstremmende karakter van MDMA kan bijdragen aan een gevoel van vertrouwen en overgave. Dit kan de psychedelische ervaring vergemakkelijken, vooral voor mensen die anders misschien angst of controledrang ervaren tijdens een truffelsessie.

Wetenschappelijk onderzoek, zoals een studie gepubliceerd in augustus 2023, heeft aangetoond dat een geringe toevoeging van MDMA aan de psilocybine-ervaring de kans op compassie kan verhogen en de kans op een spirituele of mystieke ervaring kan verminderen. Bovendien bleek dat het gelijktijdig gebruik van MDMA met psilocybine de kans op een 'bad trip' significant kan verlagen in vergelijking met het gebruik van psilocybine alleen. Dit suggereert dat de combinatie, mits goed gedoseerd, een positieve invloed kan hebben op de algehele ervaring.

Bij Triptherapie bieden we begeleide sessies aan waarin we de doseringen van MDMA en psilocybine zorgvuldig afstemmen op de individuele behoeften en doelstellingen van de klant. Dit stelt ons in staat om de ervaring te optimaliseren, waarbij we kunnen inspelen op de gewenste effecten, zoals het bevorderen van egoverlies of het verminderen van angst.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van psychedelica, inclusief de combinatie van MDMA en psilocybine, niet zonder risico's is. De juiste dosering is cruciaal, en er moeten ook contra-indicaties in overweging worden genomen, vooral met betrekking tot eventuele medicatie die je mogelijk gebruikt. Daarom raden we aan om een intakeformulier in te vullen, zodat we een eerste veiligheidscheck kunnen uitvoeren en je kunnen informeren over eventuele contra-indicaties.

Ga verder naar: Intake | Hippieflip info

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/cb5a3d64-ac4f-400b-9674-7912b0dc5327-qpzag3ovc0ozap454waehvb4n5rt2k13qi99weqiv4.png

Beantwoorden