Kan ik bij jullie o...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan ik bij jullie ook trippen op MDMA onder begeleiding van een psycholoog?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
52 Bekeken
817f3c2de738e7c770b270f29373b8bf?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@mdma-at)
Active Member
Deelgenomen: 3 dagen geleden

Kan ik bij jullie ook trippen op MDMA onder begeleiding van een psycholoog?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1263

@mdma-at 

Geplaatst door: @mdma-at

Kan ik bij jullie ook trippen op MDMA onder begeleiding van een psycholoog?

Ja, we hebben twee afgestudeerde psychologen met wie je een MDMA sessie kunt doen, namelijk Reineke en Sascha. Ook kan je kiezen voor psychosociaal therapeut Ronald of psychiatrische verpleegkundige Gijs.

Elk van deze therapeuten heeft unieke kwalificaties en ervaring om jou goed te kunnen te begeleiden tijdens MDMA therapie. Reineke en Sascha hebben een sterke achtergrond in psychologische therapieën en zijn getraind in het begeleiden van cliënten door de emotionele en psychologische processen die kunnen optreden tijdens een MDMA sessie.

Ronald, met zijn uitgebreide ervaring als therapeut sinds 1990 en met het werken met MDMA, biedt een diepgaande kennis van de therapeutische effecten van deze stof en hoe deze kan worden ingezet voor persoonlijke groei en genezing. Gijs, als psychiatrische verpleegkundige, brengt een medische en verpleegkundige benadering in de sessies en wordt aangevuld met spiritualiteit, wat kan bijdragen aan een holistische zorgervaring.

Bij Triptherapie streven we ernaar om de juiste match te maken tussen cliënt en therapeut, zodat je de best mogelijke ondersteuning krijgt tijdens je sessie. Het is belangrijk om te overleggen welke therapeut het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Neem gerust een kijkje op de profielen van onze werknemers via de onderstaande link:
 
 
https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/04/Ronald-no-bg-150x150.png.webp
 
Beantwoorden