Kan ik Colestyramin...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan ik Colestyramine combineren met truffels?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
126 Bekeken
a11e13952dca7e6dafa45cb89e420da1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
 leut
Topic starter
(@leut)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Als ik een truffelceremonie wil bijwonen, kan dat als ik Colestyramine gebruik?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@leut 

Geplaatst door: @leut

Als ik een truffelceremonie wil bijwonen, kan dat als ik Colestyramine gebruik?

Colestyramine heeft geen directe interactie met de stoffen in truffels zoals psilocybine en psilocine. Colestyramine, ook wel cholestyramine genoemd, is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, met name het “slechte” cholesterol (LDL). Het werkt door aan galzuren in de darm te binden, waardoor het lichaam meer cholesterol gebruikt om nieuwe galzuren te maken, wat resulteert in een verlaging van het cholesterolgehalte. Indien er door Colestyramine minder galzuur is zou de omzetting van psilocybine naar psilocine iets kunnen vertragen waardoor de trip iets langzamer op gang kan komen en iets minder sterk zijn. Wij denken dat dit effect minimaal is en als er wat zuur (vitamine C, citroenzuur) wordt toegevoegd aan de truffels, dat er helemaal geen verschil in opname meer is.

Cholestyramine en truffels (psilocybine en psilocine) kunnen dus hoogstwaarschijnlijk wel gecombineerd worden. Wil je echter zeker weten of het voor jouw specifieke geval veilig is? Raadpleeg dan jouw behandelend arts.

Meer over: Truffelceremonies | Paddo's en medicatie

Stel je vragen aan Trippy de chatbot!

We hebben dit en vele andere antwoorden over psychedelica zoals truffels, ayahuasca, MDMA en LSD gebruikt als training voor chatbot Trippy. Je kunt chatbot Trippy gratis proberen en als Trippy het antwoord niet weet, zullen we Trippy bijsturen.

Start de chat met Trippy

Je kunt via verschillende manieren de chat starten met Trippy. Kies een manier die het beste bij jou past. Op de bodem van elke pagina is het chaticoon klikbaar en kan er na invullen van het email adres de chat gestart worden. Via de onderstaande knoppen is het mogelijk om de chat in fullscreen in de internetbrowser te starten of via Telegram. Tevens is Trippy als Android app beschikbaar!

 

17124791533841712479152623 image435 -Forum

Beantwoorden