Kan je oxycodon inn...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan je oxycodon innemen na een truffelceremonie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
17 Bekeken
1087721021ed799c1828cf1cde887eb1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@oxymoron)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Kan je oxycodon innemen na een truffelceremonie?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1234

@oxymoron 

Geplaatst door: @oxymoron

Kan je oxycodon innemen na een truffelceremonie?

In theorie zou oxycodon en truffels geen gevaar moeten opleveren. Echter, zijn er meldingen zijn van het serotoninesyndroom geweest bij het combineren van oxycodon met serotonerge medicatie en dus mogelijk ook met truffels. Dit syndroom kan levensbedreigend zijn en kan optreden wanneer er een overmatige stimulatie van serotonine-receptoren plaatsvindt. Daarom is voorzichtigheid geboden.

Het is aan te raden om te wachten tot de effecten van psilocybine volledig zijn uitgewerkt voordat je oxycodon inneemt. Dit kan variëren van 10 tot 14 uur na de inname van truffels, afhankelijk van de individuele reactie op de stof. In de meeste gevallen zal je pas de dag na een truffelceremonie weer oxycodon kunnen gebruiken.

Als je overweegt om oxycodon in te nemen na een truffelceremonie, is het raadzaam om dit te bespreken met je behandelend arts. Zij kunnen je persoonlijke situatie beter inschatten en advies geven dat specifiek is afgestemd op jouw gezondheidstoestand en medicatiegebruik. Het is cruciaal om goed geïnformeerd en voorzichtig te zijn bij het combineren van verschillende stoffen, vooral als het gaat om psychoactieve middelen en opioïden.
 
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/02/psychedelica-combineren-met-drugs-en-medicatie-1024x809.jpg

Beantwoorden