Kan psychedelische ...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan psychedelische therapie met MDMA of psilocybine in Leiden?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
27 Bekeken
840f29d61d18dc2f07fb770edf5bd8f8?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@leidenaar)
Active Member
Deelgenomen: 4 weken geleden

Kan psychedelische therapie met MDMA of psilocybine in Leiden?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@leidenaar 

Geplaatst door: @leidenaar

Kan psychedelische therapie met MDMA of psilocybine in Leiden?

Psychedelische therapie met MDMA of psilocybine is in Nederland steeds meer in opkomst, en er zijn verschillende locaties waar deze therapieën worden aangeboden. Hoewel Triptherapie zelf geen eigen locatie in Leiden heeft, komen we wel in Leiden op locatie. Zo kan een psychedelische sessie gewoon thuis plaatsvinden. Marcel, Sascha, Janneke en Reineke werken in de stad en in omgeving Leiden.

MDMA en psilocybine worden beide onderzocht op hun therapeutische potentieel, vooral bij de behandeling van aandoeningen zoals PTSS, depressie en angststoornissen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze stoffen, wanneer ze worden gebruikt in een gecontroleerde en therapeutische setting, significante voordelen kunnen bieden voor patiënten.

Bij Triptherapie kun je deelnemen aan verschillende sessies, waaronder MDMA- en psilocybine-therapie. De sessies worden begeleid door ervaren therapeuten die je helpen om je gedachten en emoties te verkennen en te verwerken. Dit kan een waardevolle ervaring zijn voor mensen die worstelen met psychische problemen.

Als je geïnteresseerd bent in psychedelische therapie, kun je een intakeformulier invullen op de website van Triptherapie. Dit helpt om te bepalen welke therapie het beste bij jou past en om een gezondheidscheck uit te voeren.

Ga verder naar: Intake | therapeuten

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/01/Psychedelische-therapie-pat.png.webp

 

Beantwoorden