MDMA sessies
 
Meldingen
Alles wissen

MDMA sessies

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
21 Bekeken
65b732797e6e2ac925377591565b2c62?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@mamdma)
Active Member
Deelgenomen: 3 dagen geleden

Hoeveel MDMA sessies doet een gemiddelde klant bij jullie?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@mamdma 

Geplaatst door: @mamdma

Hoeveel MDMA sessies doet een gemiddelde klant bij jullie?

Wetenschappelijk onderzoek suggereert dat herhaalde sessies met MDMA kunnen bijdragen aan een effectievere behandeling van aandoeningen zoals PTSS, angststoornissen en depressie. Meestal bevat dit drie MDMA sessies met enkele weken ertussen waarbij er tijdens de wachttijd integratie en gesprekstherapie wordt gedaan.

De frequentie van MDMA sessies die een gemiddelde klant bij ons ondergaat, kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de klant. Bij Triptherapie hebben we gemerkt dat veel klanten kiezen voor een enkele MDMA sessie en dan beoordelen of meerdere sessies nodig zijn. Hierdoor doen de meeste van onze klanten slechts één, twee of drie MDMA sessies. Ook bieden wij voor én na de MDMA sessies gesprekken aan om voor te bereiden op de sessie en om de opgedane inzichten te integreren.

Bij ons is het gebruikelijk dat klanten na hun eerste sessie terugkomen voor vervolg sessies, vaak met een interval van minstens 4 weken tot 2 maanden. Dit stelt hen in staat om de inzichten en ervaringen die ze tijdens de sessies hebben opgedaan, verder te integreren in hun dagelijks leven. Tevens zorgen de langere tussenpozen ruimte voor herstel tussen de MDMA sessies.

Beantwoorden