Psilohuasca retrait...
 
Meldingen
Alles wissen

Psilohuasca retraites

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
118 Bekeken
2efed9687f532db863ed386aefe079f7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@retreats)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Organiseren jullie ook psilohuasca retraites?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@retreats 

Geplaatst door: @retreats

Organiseren jullie ook psilohuasca retraites?

Ja, bij Triptherapie organiseren we psilohuasca retraites. Deze retraites bieden een unieke gelegenheid om de voordelen van psilohuasca te ervaren in een veilige en ondersteunende omgeving. Tijdens de ceremonie wordt psilohuasca, een combinatie van psilocybine (uit truffels) en een MAOi (Monoamine Oxidase Inhibitor), gebruikt om een diepere introspectie en spirituele ervaring te faciliteren.

Onze psilohuasca retraites zijn ontworpen met het oog op zowel groepsdynamiek als persoonlijke ruimte. We zorgen ervoor dat er altijd minimaal één ervaren begeleider aanwezig is voor elke drie deelnemers, wat bijdraagt aan een veilige en ondersteunende sfeer. De retraites omvatten ook gezonde maaltijden, overnachting en integratiegesprekken na de ceremonie, zodat deelnemers hun ervaringen kunnen verwerken en integreren in hun dagelijks leven.

Vanaf juni 2023 is het tevens mogelijk om bij elke truffelceremonie te kiezen voor psiloflora als toevoeging, wat een zachtere MAOi is, en dit kan op het laatste moment worden besloten. Dit biedt deelnemers de flexibiliteit om hun ervaring aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Voor meer gedetailleerde informatie over de organisatie van psilohuasca retraites kan je gebruik maken van de onderstaand links. Hier vindt u ook informatie over de verschillende soorten ceremonies die we aanbieden, evenals de mogelijkheden voor zowel open als besloten groepen.
 
Meer info: Psiloflora | Psilohuasca
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/03/psiloflora-2048x1522.jpg

Beantwoorden