Psychedelische ther...
 
Meldingen
Alles wissen

Psychedelische therapie in Rotterdam tegen long Covid?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
174 Bekeken
38dfe1e41c8542bd5cf96a1da57504e2?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@ramsterdam)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Is een psychedelische therapie in Rotterdam mogelijk? Ik wil werken aan Long Covid klachten en had begrepen dat sessies met MDMA en psilocybine kunnen helpen met een doorbraak, is dat zo?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1234

@ramsterdam 

Geplaatst door: @ramsterdam

Is een psychedelische therapie in Rotterdam mogelijk?

Ja, psychedelische therapie is mogelijk in Rotterdam. Triptherapie heeft een speciaal ingerichte ruimte in Schiedam, dat vlakbij Rotterdam ligt. Deze ruimte, genaamd de Psychedelic Loft, is geschikt voor individuele sessies, duo-sessies en groepssessies. Het is een veilige en comfortabele omgeving waarin psychedelische therapie kan plaatsvinden. Daarnaast biedt Triptherapie ook de mogelijkheid om op locatie te werken, dus als je liever thuis of op een andere locatie in Rotterdam wilt zijn, is dat ook mogelijk.

 

Geplaatst door: @ramsterdam

Ik wil werken aan Long Covid klachten en had begrepen dat sessies met MDMA en psilocybine kunnen helpen met een doorbraak, is dat zo?

Ja, er zijn bij wetenschappelijke onderzoeken bekend waarbij psychedelische therapie, waaronder het gebruik van MDMA en psilocybine, kan helpen bij het verminderen van depressieve klachten, angst en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Aangezien Long Covid klachten vaak gepaard gaan met deze psychische klachten, kan het mogelijk zijn dat psychedelische therapie ook hierbij kan helpen.

De psychedelische sessies op zich moeten niet als een wondermiddel worden gezien en het geeft geen garantie op een volledige genezing van Long Covid klachten. Het kan echter wel een waardevolle aanvulling zijn op een multidisciplinaire aanpak, waarbij er ook aan fysieke gezondheid wordt gewerkt.

Zie ook: Psilocybine sessie | MDMA sessie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/3fe8b4ef-68d7-4a95-9f1e-308874210ee1-qo8z2zrcootnnv4rago8knjyrv000a0ws4occk1ds0.png

Beantwoorden