Tripsitter Leiden
 
Meldingen
Alles wissen

Tripsitter Leiden

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
26 Bekeken
840f29d61d18dc2f07fb770edf5bd8f8?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@leidenaar)
Active Member
Deelgenomen: 4 weken geleden

Ik ben op zoek naar een Tripsitter voor een psychedelische sessie in Leiden. Hoe regel ik dat?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@leidenaar 

Geplaatst door: @leidenaar

Ik ben op zoek naar een Tripsitter voor een psychedelische sessie in Leiden. Hoe regel ik dat?

Wij bieden meerdere tripsitters aan om een psychedelische sessie veilig te laten verlopen, ook bij jou op locatie in leiden. Om een tripsitter te regelen voor een psychedelische sessie in Leiden, kun je de volgende stappen volgen:

Intakeformulier Invullen:
Begin met het invullen van het intakeformulier. Dit formulier helpt om jouw behoeften en verwachtingen in kaart te brengen, zodat de tripsitter goed voorbereid is op jouw sessie.

Kies een Tripsitter:
Na het invullen van het intakeformulier kun je kiezen uit verschillende tripsitters. Het is belangrijk om te overwegen of je een mannelijke of vrouwelijke tripsitter wilt, aangezien dit invloed kan hebben op jouw comfortniveau tijdens de sessie.

Locatie Bepalen: Aangezien je in Leiden woont, kun je aangeven dat je een sessie op jouw locatie wilt. Triptherapie biedt de mogelijkheid om sessies op verschillende locaties in Nederland te organiseren, inclusief bij jou thuis, in een Airbnb of een hotel.

Boeking Bevestigen:
Zodra je een tripsitter hebt gekozen en de afspraak via het boekingssysteem hebt geplaatst, kan je de aanbetaling voldoen om de afspraak definitief in te plannen.

Voorbereiding: Een goede voorbereiding essentieel is voor een succesvolle psychedelische ervaring. De tripsitter zal je begeleiden in de voorbereiding en ook beschikbaar zijn voor een integratiegesprek na de sessie om de ervaringen te bespreken en te verwerken.

 

Meer info

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2022/10/Tripsitter-man-of-vrouw-inhuren.jpeg

Beantwoorden