Truffel ceremonie z...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie zelf doen

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
22 Bekeken
592e86f678b65600bb12dd25085688dc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
 TRU
Topic starter
(@tru)
Active Member
Deelgenomen: 2 dagen geleden

Kan ik zelf een truffel ceremonie thuis doen met vrienden en dan 1 van jullie tripsitters inhuren voor de veiligheid?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1247

@tru 

Geplaatst door: @tru

Kan ik zelf een truffel ceremonie thuis doen met vrienden en dan 1 van jullie tripsitters inhuren voor de veiligheid?

Ja, het is mogelijk om zelf een truffelceremonie thuis te organiseren met vrienden en daarbij een van onze tripsitters in te huren voor extra veiligheid en begeleiding. Bij Triptherapie bieden we de optie om onze diensten op locatie aan te bieden, wat betekent dat we naar jouw gekozen locatie kunnen komen, zolang deze binnen Nederland is. Dit kan een woning, een vakantiewoning, een Airbnb of zelfs een hotelkamer zijn.

Het inhuren van een tripsitter kan een waardevolle aanvulling zijn, vooral als je en je vrienden nieuw zijn in het werken met psychedelica. Een tripsitter kan ondersteuning bieden tijdens de ceremonie, zorgen voor een veilige omgeving en helpen bij het navigeren door de ervaring. Dit kan vooral nuttig zijn in het geval van intense emoties of onverwachte situaties die zich kunnen voordoen tijdens de trip.

Bij het organiseren van een truffelceremonie is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wij raden iederaan aan om het intakeformulier in te vullen, zodat we kunnen beoordelen of iedereen in de groep geschikt is voor de ceremonie. Dit helpt ons om een veilige en gestructureerde omgeving te waarborgen. Na de intake kunnen we ook persoonlijke adviezen geven ter voorbereiding op de ceremonie, inclusief tips over voeding, beweging en mentale voorbereiding.

We geven hierbij extra tips voor de truffelceremonie in eigen huis:

Comfortabele zit- en ligplaatsen: Zorg voor voldoende comfortabele kussens, matten of ligbedden waar deelnemers zich kunnen ontspannen. Tijdens de piekeffecten van de truffels is het namelijk aangeraden om te liggen met oogmasker (nemen wij mee).

Aromatherapie: Gebruik essentiële oliën of geurige kaarsen om een rustgevende sfeer te creëren. Geuren zoals lavendel, sandelhout of sinaasappel kunnen helpen om de ervaring te verdiepen. Onze tripsitters nemen overigens zelf essentiële oliën en een vaporizer mee.

Muziek: Maak gebruik van onze afspeellijsten of stel zelf een afspeellijst samen met rustgevende en meditatieve muziek. Muziek kan een belangrijke rol spelen in het begeleiden van de ervaring en het creëren van de juiste sfeer.

Hydratatie en snacks: Zorg voor voldoende water en lichte snacks, zoals fruit of noten, voor na de ceremonie. Dit helpt iedereen om zich weer te aarden en te hydrateren na de ervaring.

Integratie materialen: Voorzie notitieboekjes en pennen zodat deelnemers hun inzichten en ervaringen kunnen opschrijven. Dit kan helpen bij de integratie van de ervaring in hun dagelijks leven.

Veiligheidsvoorzieningen: Onze tripsitters hebben EHBO-cursussen gevolgd. Zorg in ieder geval voor een veilige omgeving en houd de grond van voorwerpen waarover je kunt struikelen.

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2024/05/Truffelceremonies-Schiedam-1024x1024.jpeg

Beantwoorden