Truffelceremonie in...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelceremonie in Leiden

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
19 Bekeken
c0cd1a72312c7462e5435e1f3addc596?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@leide)
Active Member
Deelgenomen: 1 week geleden

Wat kost een truffelceremonie voor twee personen als dit mij bij thuis in Leiden wordt gedaan?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1265

@leide 

Geplaatst door: @leide

Wat kost een truffelceremonie voor twee personen als dit mij bij thuis in Leiden wordt gedaan?

Een duosessie met truffels (of privé duo truffelceremonie) op een huisadres in Leiden komt uit op ongeveer 600 euro per persoon. De daadwerkelijke prijs hangt af van wie je als begeleider kiest en hoe ver deze moet afreizen.

Al onze psychedelische ceremonies zijn inclusief:

  • Persoonlijk advies op basis van de intake
  • Ondersteuning via de mail/chat/telefoon
  • Persoonlijk advies op basis van de intake
  • Automatische updates per mail
  • Voorgesprek psychedelische therapie
  • Psychedelische sessie met begeleiding
  • Alle gebruikte materialen en aromatherapie
  • Nazorg en integratiegesprek

 

Een privé truffelceremonie bij jou thuis in Leiden biedt verschillende voordelen die de ervaring kunnen verrijken en optimaliseren. Bijvoorbeeld

Comfort: Het deelnemen aan een truffelceremonie in je eigen huis creëert een veilige en vertrouwde omgeving. Dit kan helpen om eventuele angsten of nervositeit te verminderen, wat essentieel is voor een positieve ervaring. De bekendheid van je eigen ruimte kan bijdragen aan een gevoel van ontspanning en comfort.

Aandacht: Bij een privé duoceremonie krijg je meer persoonlijke aandacht van de begeleider. Dit betekent dat de sessie volledig kan worden afgestemd op jullie specifieke behoeften, wensen en doelen.

Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om de datum en tijd van de ceremonie te kiezen, wat het gemakkelijker maakt om de sessie in te plannen op een moment dat jullie het beste uitkomt. Dit kan vooral handig zijn als je een drukke agenda hebt of als je specifieke voorkeuren hebt voor de timing van de ceremonie.

Intimiteit: In een privé setting kun je zelf ervoor kiezen om de ceremonie om het met vertrouwde personen te ervaren. Dit kan de intimiteit van de ervaring vergroten en zorgt ervoor dat je je vrijer voelt om je gedachten en gevoelens te delen zonder de druk van een grotere groep.

Geen Reisbeperkingen: Na de ceremonie hoef je niet te reizen, wat kan bijdragen aan een gevoel van rust en stabiliteit. Dit is vooral belangrijk, omdat de periode na de psychedelische ervaring vaak een tijd van reflectie en integratie is. Het vermijden van reisstress kan helpen om deze integratie soepeler te laten verlopen.

Integratie: Na de ceremonie is er ruimte om de ervaringen te bespreken en te integreren. Dit kan in een privé setting gemakkelijker en persoonlijker zijn, waardoor je dieper kunt ingaan op de inzichten die je hebt opgedaan.

Aanpassing van de Setting: Je kunt de setting volledig aanpassen aan jouw voorkeuren. Dit omvat de keuze van muziek, verlichting en andere elementen die de sfeer van de ceremonie kunnen beïnvloeden. Een persoonlijke touch kan de ervaring nog specialer maken.

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Open-truffel-ceremonie.png

Beantwoorden