Truffelceremonie me...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelceremonie met Marcel

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
17 Bekeken
592e86f678b65600bb12dd25085688dc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 6
 TRU
Topic starter
(@tru)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Kan ik ook een individuele truffelceremonie met Marcel doen?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1265

@tru 

Geplaatst door: @tru

Kan ik ook een individuele truffelceremonie met Marcel doen?

Ja, het is mogelijk om een individuele truffelceremonie met Marcel van der Putten te doen. Individuele truffelceremonies worden overigens eerder truffelsessies genoemd dan ceremonies. Bij Triptherapie bieden we de optie voor persoonlijke begeleiding tijdens een truffelsessie, waarbij de sessie volledig kan worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Dit biedt meer ruimte voor individuele aandacht en zorgt ervoor dat de ervaring optimaal aansluit bij wat jij wilt bereiken.

De individuele sessies met Marcel kunnen plaatsvinden op verschillende locaties, waaronder onze locatie in Schiedam jouw eigen huis, een hotel of een gehuurde Airbnb. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die zich beter voelen in een vertrouwde omgeving.

Om een individuele truffelsessie te boeken, dien je eerst een intakeformulier in te vullen. Dit helpt ons om jouw wensen en eventuele medische of psychische achtergrond te begrijpen, zodat we de sessie zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Na het invullen van de intake ontvang je advies over de juiste dosering en het type truffels dat het beste bij jou past.

Meer info: Intake | Truffelsessie | Truffelceremonie

Extra:

 

Beantwoorden