cropped-Triptherapie-transparant.png
Waarom kan een truf...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom kan een truffel ceremonie gevaarlijk zijn?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
102 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 903
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Waarom kan een truffel ceremonie gevaarlijk zijn?

Een truffel ceremonie kan gevaarlijk zijn in combinatie met bepaalde medicijnen. Deze interacties kunnen leiden tot serotonine-syndroom of verminderde werking van de medicijnen. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan een truffel ceremonie een intakeformulier in te vullen en te laten beoordelen of het veilig is voor jou om deel te nemen.

Het gebruik van magic truffles kan gevaarlijk zijn in combinatie met bepaalde medicijnen. Hier volgt een opsomming van enkele gevaarlijke interacties:

Antidepressiva: Magische truffels kunnen de effecten van antidepressiva (MAOi en TCA) versterken en leiden tot serotonine-syndroom.
Angstremmers: Door de interactie met magic truffels kan de werking van angstremmers worden verminderd of versterkt.
Antipsychotica: Combinatie van magic truffles en antipsychotica kan leiden tot een verstoorde werking van het centrale zenuwstelsel.
Hartmedicatie: Magic truffles kunnen de bloeddruk verlagen wat gevaarlijk kan zijn in combinatie met sommige hartmedicatie.
Antibiotica: Magic truffles kunnen het metaboliseren van deze diverse bemoeilijken en leiden tot tragere afbraak van deze medicijnen in het lichaam.

Naast onder andere deze medicatie zijn er ook nog diverse andere situaties die gelden als contra-indicaties. Tijdens de intake procedure zullen wij een controle uitvoeren op de bekende contra-indicaties. Meer informatie is te vinden via de links.

Start de intake | Informatie truffel ceremonie

 

Beantwoorden