Waarom kiezen mense...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom kiezen mensen voor LSD therapie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
162 Bekeken
de683ff45b9785488d7412f2ffca17c7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@dreamer)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Waarom kiezen mensen voor LSD therapie terwijl psilocybine sessies effectiever lijken bij diverse klachten?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@dreamer 

Geplaatst door: @dreamer

Waarom kiezen mensen voor LSD therapie terwijl psilocybine sessies effectiever lijken bij diverse klachten?

Sommige van onze kiezen om LSD therapie te proberen om verschillende redenen. Ten eerste kan de duur van de effecten van LSD langer zijn dan die van psilocybine, wat betekent dat de sessie mogelijk langer kan duren. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer uitgebreide en diepgaande ervaring. Aan de andere kant maakt de langere werkingsduur de LSD sessies duurder en heb je bij bad trips een langere tijd dat het onprettig is.

Daarnaast kan LSD een andere ervaring bieden dan psilocybine. Hoewel beide psychedelica vergelijkbare effecten hebben, kunnen de specifieke ervaringen en effecten van LSD verschillen van die van psilocybine. Sommige mensen kunnen zich meer aangetrokken voelen tot de specifieke effecten van LSD en kunnen daarom de voorkeur geven aan LSD therapie. Zo kan psilocybine eerder een spirituele ervaring wekken dan LSD en is de LSD ervaring met iets meer zelfbesef.

Verder kan de keuze voor een bepaalde therapie afhangen van de individuele behoeften en voorkeuren van de persoon. Wat voor de ene persoon effectief kan zijn, werkt mogelijk niet voor een andere persoon. Het is essentieel om een therapie te kiezen die past bij de specifieke behoeften en doelen van de persoon. Zo staat LSD er namelijk om bekend om te werken bij diverse verslavingen. Het geloof in de werkzaamheid kan de kans op slagen een boost geven.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/f4a0effa-6cec-4e7e-b3f2-a2b83ff16cbb-qlfscbhbuvv4srdg1jscvjif9uu13jkt7yeeoynoxs.png

Beantwoorden