Meldingen
Alles wissen

Psychedelische sessie voor mijn moeder van 70+ met OCD, jeugtrauma en depressie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
216 Bekeken
345c2fd7cd0fcc3943490867bee1052d?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Coco
Topic starter
(@coco)
New Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Eigenlijk ging het al 20 jaar minder goed met mijn moeder. Jarenlange traditionele therapie (en medicijnen) hadden haar maar minimaal geholpen om een plekje te vinden voor haar jeugd trauma´s.
Af en toe ging het wat beter. Dan was ze vol energie en ´opgeklaard´, maar de laatste jaren regen de periodes van lage energie, depressiviteit en ´donkere periodes´ zich steeds vaker, heftiger en donkerder aan elkaar.
In December 2023 bereikte ze een heel zwart dieptepunt en besloot ze (onder andere door mijn eigen ervaringen met trips), contact op te nemen met Triptherapie. Een vriend van me had al positieve ervaringen met Marcel als Tripsitter.

Gelukkig kon ze snel terecht voor een sessie in het loft in Schiedam. We hadden daarvoor gekozen zodat we nog veel tijd zouden hebben om na te praten over de inzichten. Dat is goed bevallen. De professionele begeleiding van Janneke in het voor-stadium en Marcel tijdens de trip zelf zijn ook heel goed bevallen. De sessie zelf was heftig en emotioneel, zoals wel te verwachten was. Dat is inmiddels meer dan een half jaar geleden.
Mijn moeder geeft haar leven nu ´een dikke 8´. Dat is fantastisch. En dat na 1 sessie! Een complete ommezwaai.

Ook had ze voorheen last van een OCD vorm. Alles in haar leven had een ´rule-set´: een manier waarop iets gedaan moest worden en afwijken daarvan was heel moeilijk voor haar.
Daar ging heel veel mentale energie in zitten. De sessie heeft er ook voor gezorgd dat ´het allemaal niet zo belangrijk is´, wat super prettig is voor haar.

Marcel en Janneke: Bedankt dat jullie hebben geholpen om een lieve 70-plus vrouw weer zin in het leven te geven.

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@coco

Bedankt dat je deze mooie recensie hebt geplaatst! En ook bedankt dat je dit voor je moeder in gang hebt gezet. De sessie is inmiddels 7 maanden geleden volgens mij... Mooi dat het zo veel impact heeft gehad en nog steeds heeft!

En @janneke : Bedankt voor je liefdevolle support.

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/08/Psychedellische-therapie-70plus.jpg

 

Beantwoorden