Meldingen
Alles wissen

Psilocybine therapie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,475 Bekeken
Geen auteur
(@admin)
Active Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden
Berichten: 8
Topic starter  

Psilocybine therapie

Triptherapie is een vorm van psychedelische therapie met psilocybine. Wij verkiezen psilocybine-houdende truffels omdat deze psilocybine bevatten, net zoals paddo’s. Magic truffels zijn in tegenstelling tot andere psychedelische middelen wel legaal in Nederland, terwijl het de best werkende psychedelica is tegen angst depressie en laag zelfbeeld.

Psilocybine therapie

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psilocybine therapie? Wij helpen op meerdere vlakken. Tijdens de psychedelische psilocybine-trip zullen wij u ondersteunen en we geven ook voeding- en bewegingsadvies om de problemen holistisch aan te pakken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach tijdens de psilocybine tripsessie voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld een gratis intake doen door het intakeformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Lees gerust alle informatie door of neem contact met ons op.

Aanmelden

Bent u reeds overtuigd en wilt u meteen stappen zetten door uzelf aan te melden? Dat kan via de website. Ten eerste kunt u een inlogcode voor een account aanmaken.

Maak hier een account aan

Na het registreren van een account kunt een neurotransmitter test en intakegegevens invullen zodat wij een beter beeld kunnen krijgen van uw situatie.

 

Start de neurotransmitter test hier

Vul hier de intakegegevens in

Contact

Nadat u de intake en test heeft ingevuld kunt u ons een seintje geven en we kunnen dan uw intake en test in behandeling nemen. U kunt ook contact opnemen als u andere vragen heeft. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier


   
BeantwoordenCiteren