Zoek
Sluit dit zoekvak.

#ThankYouPlantMedicine

typm logo

Inhoudsopgave

#ThankYouPlantMedicine

De hashtags #ThankYouPlantMedicine #TYPM en #ThankYouPsilocybin staan op 20-02-2020 centraal als dankbaarheidsbetoog voor de therapeutische en helende werking van psychedelische planten en paddenstoelen. Ook psychedelica met therapeutische potentieel zoals MDMA of LSD worden geëerd vanwege de therapeutische werking.

De campagne

De campagne staat voor het delen van onze verhalen over de therapeutische werking van deze natuurlijke hulpmiddelen. Hoe meer mensen hier op social media over praten op 20-02-2020, des te groter de kans wordt dat de #ThankYouPlantMedicine trending wordt. Normale media zoals nieuwsprogramma’s en kranten kunnen dit dan oppikken en da kan zorgen voor nog meer aandacht. Met zijn allen kunnen we dus van het stigma afkomen en kan uiteindelijk iedereen gebruik maken van deze prachtige natuurlijke hulpmiddelen.

Zie hier de officiële Thank You Plant Medicine website

Op ongeveer 53 seconden van de video draai ik zelf “Too rational” om naar “More connected”

Deel jij ook jouw verhaal?

In Nederland zijn we vrij open tegenover het gebruik van “drugs”. Psychedelica vallen helaas vaak wel onder de noemer drugs en niet als plant medicijn. In Nederland wordt gelukkig het gebruik niet bestraft, maar het bezit van een hoop middelen wel. Wij willen dat dit wereldwijd verandert. We hebben jouw hulp nodig om de beweging kracht bij te zetten en hoe meer mensen er mee doen des te krachtiger het werkt. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Wat je nog meer kan doen om te helpen

Je eigen verhaal delen op social media is natuurlijk het meest krachtig. Vergeet daarbij niet de hastag #ThankYouPlantMedicine te gebruiken. Er zijn ook nog andere dingen die je kan doen om te helpen. Zo is het retweeten, liken en delen van andermans verhaal ook een sterk middel om de beweging kracht bij te zetten. Hierbij een lijstje van zaken die ons echt goed helpen.

Website eigenaren

Kopieer deze blog naar uw eigen website en pas het waar nodig aan. Nodig daarna de lezers uit om het te lezen en te delen.

Deel dit bericht op social media

Middels de social share buttons op deze pagina kan je onze blog delen waardoor meer mensen geïnformeerd worden over dit goede doel.

Facebook

Like, Follow en Share deze Facebook pagina

Wil je nog een beetje extra doen? Nodig dan ook je vrienden uit om hetzelfde te doen via de “Invite your friends” link.

Verder kan je ook reeds geplaatste berichten op facebook liken, delen of een reactie plaatsen.

Twitter

Retweet en like zo veel mogelijk “healing stories” met de #ThankYouPlantMedicine hashtag.

Voor nu kan je ook Thank You Plant Medicine op Twitter volgen.

Linked In

Klik op interessant en deel Linked In berichten met de #ThankYouPlantMedicine hashtag

Youtube

Like en deel zo veel mogelijk informatie en helende verhalen op Youtube met de #ThankYouPlantMedicine hashtag.

Instagram

Follow, Like en deel foto’s van Thank You Plant Medicine op Instagram en de hashtag #ThankYouPlantMedicine

Andere social media kanalen

Er zijn nog meer social media kanalen die we kunnen gebruiken en hoe meer des te beter. Vergeet niet de #ThankYouPlantMedicine hashtag te gebruiken als je bericht schrijft over de beweging. Het is de bedoeling dat we het gebruik van de hashtag met zo veel mogelijk mensen doen op 20 februari 2020 zodat de hashtag trending wordt.

Thank You!

Super bedankt als je mee wilt doen op jouw eigen manier. Samen kunnen we zorg verbeteren door natuurlijke middelen weer bereikbaar te maken. Onze natuur bevat alles wat we nodig hebben en daar moeten we zuinig op zijn. Laten we onszelf en daarmee ook de planeet gezond houden. Nogmaals bedankt!