Psychedelische sessie voor Duitsers

Er zijn verschillende redenen waarom klanten uit Duitsland ervoor kiezen om voor psychedelische therapie naar ons in Nederland te komen. Een belangrijk verschil tussen de wetgeving in Nederland en Duitsland is dat Nederland meer ruimte biedt voor het gebruik van bepaalde psychedelische middelen zoals psilocybine, LSD en MDMA in een therapeutische context. Dit heeft ervoor gezorgd dat er in Nederland een groeiende expertise is ontstaan op het gebied van psychedelische therapie, die in Duitsland (nog) minder ontwikkeld is. Bovendien hebben Duitse klanten soms ook moeite om toegang te krijgen tot deze behandelingen in hun eigen land, vanwege striktere wetgeving en sociale taboes rondom psychedelica. Wij hebben momenteel al vele klanten vanuit het buitenland geholpen met psychedelische sessies.

Nu ook een Duitstalige trisitter/psychologe

Bij therapie is het spreken van de moedertaal een groot voordeel. Door in de eigen taal te kunnen communiceren, kunnen subtiele nuances in gevoelens en emoties beter worden overgebracht. Het delen van emoties en gedachten kan immers nogal lastig zijn wanneer iemand zich niet helemaal thuis voelt in de taal waarin gesproken wordt.

Wanneer iemand in een andere taal praat dan de taal waarin hij of zij zich het meest op het gemak voelt, kan dit leiden tot miscommunicatie, waardoor effectieve therapie wordt bemoeilijkt en er wellicht bepaalde emoties onbesproken blijven.

Door gebruik te maken van de moedertaal kan de therapeut beter begrijpen wat de patiënt wil zeggen en beter inspelen op diens behoeften. Dit kan leiden tot een betere en snellere vooruitgang in de therapie. Om het voor Duitstaligen makkelijker en efficiënter te maken hebben wij nu een psychologe beschikbaar waarvan de moedertaal Duits is.

Duitstalige Tripsitter

Nathalie als psychedelische therapeute

Nathalie heeft een passie voor het helpen van patiënten door middel van psychedelische therapie en heeft een zeer empathische, positieve en open persoonlijkheid.  Ze heeft haar Bachelor in Psychologie afgerond en Master in Positieve Psychologie behaald en investeert voortdurend in haar eigen professionele ontwikkeling om haar klanten de best mogelijke zorg te bieden. Nathalie is gewijd aan haar werk en staat bekend om haar professionaliteit, begrip en ondersteunende houding. Bekijk de profielpagina van Nathalie voor meer informatie.

De locatie voor psychedelische therapie met Nathalie

Wegens de verschillen in wetgeving is het voor Duitsers momenteel alleen mogelijk om gebruik van onze diensten te maken op Nederlands grondgebied. Nathalie woon net over de grens en dat bied de mogelijkheid om vanuit Duitsland naar Nederland te komen voor een psychedelische sessie. Wij raden aan om bij een sessie met Nathalie een private Airbnb, vakantiehuis of hotel te boeken in de buurt van Nathalie.

Nathalie is werkzaam in de gehele provincie Nederlands Limburg en een stukje van Noord Brabant. Vanaf de woonplaats Roermond wordt de maximale reistijd voor een enkele reis van 45 minuten gehanteerd. Bij de sessies op locatie worden de reiskosten van 50 cent per gereden kilometer wordt berekend van en naar de postcode 6041 Roermond.

Mogelijke plaatsen waarbij er op locatie wordt gewerkt zoals een hotel of AirBNB zijn onder andere:

Asten, Brunssum, Geleen, Heerlen, Horst, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.

* Volgens de huidige wetgeving kunnen we alleen psychedelische sessies binnen de Nederlandse grenzen aanbieden. Voor personen vanuit het buitenland, zoals België en Duitsland is het wel legaal om psychedelische therapie in Nederland te ondergaan.

 

Andere talen dan Duits

Nathalie kan de sessies ook in Nederlands of Engels voeren. Tevens hebben we meerdere tripsitters en therapeuten die Nederlands en Engels kunnen spreken. Iedere tripsitter of therapeut heeft zijn/haar eigen expertise en werkgebied Ons aanbod van begeleiders is het volgende.

MARCEL

NOORDWIJKERHOUT
Max. 120 minuten reisafstand
  • Noordwijkerhout
  • Nederlands/Engels

NATHALIE

ROERMOND
Max. 45 minuten reisafstand
  • Maastricht
  • Nederlands/Engels/Duits

LOES

SON EN BREUGEL
Max. 45 minuten reisafstand
  • Son
  • Nederlands/Engels

RONALD

VALKENSWAARD
Max. 45 minuten reisafstand
  • Valkenswaard
  • Nederlands/Engels