Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duitstalige psychedelische therapie voor klanten uit Duitsland

Psychedelische therapie in Duits

Inhoudsopgave

Psychedelische sessie voor Duitsers

Er zijn verschillende redenen waarom klanten uit Duitsland ervoor kiezen om voor psychedelische therapie naar ons in Nederland te komen. Een belangrijk verschil tussen de wetgeving in Nederland en Duitsland is dat Nederland meer ruimte biedt voor het gebruik van bepaalde psychedelische middelen zoals psilocybine, LSD en MDMA in een therapeutische setting. Dit heeft ervoor gezorgd dat er in Nederland een groeiende expertise is ontstaan op het gebied van psychedelische therapie, die in Duitsland (nog) minder ontwikkeld is. Bovendien is het voor Duitsers moeilijker om psychedelische therapie te doen vanwege de wetgeving sociale taboes rondom psychedelica in Duitsland. Wij hebben momenteel al vele klanten vanuit het buitenland geholpen met psychedelische sessies.

Nu ook een Duitstalige trisitter/therapeut

Bij therapie is het spreken van de moedertaal een groot voordeel. Door in de eigen taal te kunnen communiceren, kunnen subtiele nuances in gevoelens en emoties beter worden overgebracht. Het delen van emoties en gedachten kan immers nogal lastig zijn wanneer iemand zich niet helemaal thuis voelt in de taal waarin gesproken wordt.

Wanneer iemand in een andere taal praat dan de taal waarin hij of zij zich het meest op het gemak voelt, kan dit leiden tot miscommunicatie, waardoor effectieve therapie wordt bemoeilijkt en er wellicht bepaalde emoties onbesproken blijven.

Door gebruik te maken van de moedertaal kan de therapeut beter begrijpen wat de patiënt wil zeggen en beter inspelen op diens behoeften. Dit kan leiden tot een betere en snellere vooruitgang in de therapie. Om het voor Duitstaligen makkelijker en efficiënter te maken hebben wij nu een psychologe beschikbaar waarvan de moedertaal Duits is.

Truffel sessie Noord Brabant - Ronald

Ronald als psychedelische psychosociaal therapeut

Ronald is een psychosociaal therapeut bij Triptherapie. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met trauma-gerelateerde klachten. Ronald combineert zijn werk als therapeut met zijn ervaring in het werken met psychedelica, zoals MDMA en psilocybine. Hij heeft sinds 1990 ervaring met MDMA en psilocybine en combineert zijn werk als therapeut samen met psychedelische sessies. Hij werkt zowel in het Duits, Nederlands als in het Engels.

De locatie voor psychedelische therapie met Ronald

Wegens de verschillen in wetgeving is het voor Duitsers momenteel alleen mogelijk om gebruik van onze diensten te maken op Nederlands grondgebied. Ronald woont in Valkenswaard, nabij Eindhoven, en is niet al te ver weg van Duitsland. Je kunt dus naar Nederland komen om een sessie met Ronald te doen. Wij raden aan om bij een sessie met Ronald een private Airbnb, vakantiehuis of hotel te boeken in de buurt van Eindhoven.

Ronald is werkzaam in de gehele provincie Nederlands Limburg en Noord Brabant. De reiskosten die worden gerekend zijn 50 cent per gereden km van en naar postcode 5554 SH Valkenswaard

Mogelijke plaatsen waarbij er op locatie wordt gewerkt zoals een hotel of AirBNB zijn onder andere:

Noord-Brabant: regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch
Limburg: regio Roermond, Weert

Andere talen dan Duits

Ronald kan de sessies ook in Nederlands of Engels voeren. Tevens hebben we meerdere tripsitters en therapeuten die Nederlands en Engels kunnen spreken. Iedere tripsitter of therapeut heeft zijn/haar eigen expertise en werkgebied Bekijk ons aanbod van begeleiders via de volgende knop.