Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Trippy de chatbot

We hebben Trippy de chatbot getraind om de meeste vragen rondom psychedelische sessies te kunnen beantwoorden én meer! Hoewel de adviezen die Trippy geeft niet als vervanger kunnen dienen voor medische adviezen, kan je Trippy wel gebruiken om meer informatie in te winnen. We zullen dagelijks de antwoorden van Trippy evalueren en bijschaven waar dat nodig is.

Start de chat

Je kunt via verschillende manieren de chat starten met Trippy. Kies een manier die het beste bij jou past. Op de bodem van elke pagina is het chaticoon klikbaar en kan er na invullen van het email adres de chat gestart worden. Via de onderstaande knoppen is het mogelijk om de chat in fullscreen in de internetbrowser te starten of via Telegram. Tevens is Trippy als Android app beschikbaar!

Algemene voorwaarden gebruik van Trippy

Wanneer u onze chatbot Trippy gebruikt, kunt u informatie zoals persoonlijke informatie, waaronder namen, e-mailadressen en telefoonnummers, in de chat of  invullen. Houd er rekening mee dat we de chatgeschiedenis en andere informatie die door de gebruikers van deze chatbot wordt verstrekt, worden opgeslagen op Kommunicate servers met als enig doel analyses weer te geven, rapporten te genereren en de gegevens te verzenden naar het chatbotplatform dat we gebruiken voor het tonen en verwerken van chats tussen Trippy-chat en jou als gebruiker van de chat. Kommunicate en Triptherapie stelt de persoonlijke informatie van de gebruiker van de chatbots niet bloot aan derden. Wel kunnen medewerkers de chats inzien en extra toevoegingen toesturen naar het doorgegeven emailadres of apparaat ID (bij gebruik van de app) Als u wilt dat wij alle opgeslagen gegevens in de chat verwijderen, kunt u hier contact met ons opnemen.

Alle informatie die de chatbot Trippy genereert wordt door kunstmatige intelligentie gemaakt. De gegenereerde teksten kunnen nooit als adviezen worden gebruikt en dienen enkel gezien te worden als informatiebron. De gegenereerde antwoorden mogen alleen met toestemming van Triptherapie worden gepubliceerd en zijn eigendom van Triptherapie (auteursrecht).