Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Nathalie is onbeschikbaar

Wegens persoonlijke omstandigheden is Nathalie voor onbepaalde tijd niet beschikbaar voor individuele psychedelische sessies. Bekijk onze andere begeleiders om te kijken of je een match kan hebben met een ander teamlid.

Over mij

Mijn naam is Nathalie. Ik ben geboren en getogen in Duitsland en ben voor mijn studie naar Nederland verhuisd. Mijn liefde voor de cultuur, het land en de mensen heeft ertoe geleid dat ik Nederlands heb geleerd en hier ben blijven wonen.

 

We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world.

Tripsitter Nathalie

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar nieuwe culturen, levensstijlen en verhalen. Deze interesse begon toen ik 12 was en voor het eerst een paar weken bij een gezin in Amerika verbleef. Sindsdien heb ik een aantal maanden in Canada en Australië gewoond. Mijn taalvaardigheden, zowel woord als geschrift, omvat Nederlands, Engels en Duits.

Met een bedachtzame houding navigeer ik door het leven en hou ik me bezig met meditatie, gezonde voeding en een actieve levensstijl. Mijn interesse strekt uit naar planten medicijnen, en ik ben met name gefascineerd door de effecten van cacao. Door mijn functie bij het chocolademuseum heb ik inzicht gekregen over de positieve effecten zoals meer positieve energie, stemming en creativiteit. De werking van psychedelica spreekt me eveneens enorm aan, en mijn interesse begon toen ik een cursus over psychedelisch medicijn heb gevolgd aan de universiteit.

Mensen omschrijven mij vaak als een enthousiast persoon met een optimistische kijk op het leven. Ik beschouw uitdagingen als waardevolle leermomenten.

Specialisme

Ik heb mijn Bachelor in Psychologie afgerond en mijn Master in Positieve Psychologie behaald. Positieve psychologie richt zich op het menselijk floreren, geluk, welzijn en optimaal functioneren. Als je je een schaal voorstelt van -10 tot +10, is traditionele psychologie erop gericht om mensen van een -10 naar 0 te verplaatsen, positieve psychologie zich erop om mensen dichter bij een +10 te brengen want probleemvrij (0) niet hetzelfde is als optimaal functioneren (+10).

Ik heb ervaring opgedaan met het leiden van zowel individuele als groepsinterventies, met behulp van een 12 weken durende positieve psychologie interventie. In dit programma lag de focus op psycho-educatie en gedragsverandering .Door mijn ervaringen heb ik veel geleerd over positieve emoties en hoe mensen kunnen worden ondersteund om hun karaktersterktes en talenten te ontdekken en deze steeds meer in hun leven te integreren.

Dankzij mijn interesse in positieve psychologie heb ik geleerd dat er diverse paden naar geluk zijn en dat de betekenis van geluk voor iedereen anders eruit kan zien. In lijn hiermee geloof ik dat iedereen de kracht en vaardigheid bezit om de eigen weg hierin te vinden en te bewandelen.

Een training in positieve gezondheid heeft me vertrouwd gemaakt met een wetenschappelijk getest gespreksinstrument. Dit instrument helpt om meer inzicht te krijgen in je eigen positieve gezondheid, waarbij mentaal welzijn, zingeving, kwaliteit van leven, participatie en dagelijks functioneren samenkomen. Ik beschouw mijn eigen leven ook als een samenspel van deze factoren.

Bovendien ben ik getraind in mindfulness-based stress reduction en pas ik meditatie actief toe in mijn eigen leven.  

Vanuit mijn ervaringen en interesses om mensen effectief te kunnen ondersteunen en begeleiden, zie ik psychedelica als een waardevol instrument dat mensen kan helpen om dichter bij hun doelen te komen. Door psychedelica kunnen diepere inzichten in patronen ontstaan en uiteindelijk verandering in bewustzijn gebeuren.

Mijn aanpak

Voorafgaand aan de sessie, nodig ik je uit om het online intakeformulier in te vullen. Dit formulier is te vinden onder ‘Intake’ van deze website. Je kunt ervoor kiezen om het formulier in het Nederlands of Engels in te vullen. Op basis van deze intake ontvang je een leefstijladvies met achtergrondinformatie en voedingsadviezen. Het hele proces begint met de aandacht voor voeding, wat een belangrijke eerste stap is om je voor te bereiden op de sessie.

Als jouw tripbegeleider zal ik, nadat je het leefstijladvies hebt ontvangen, contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Tijdens de sessie zelf richten we ons eerst op de intentie achter jouw wens om deze trip te maken. Dit gedeelte lijkt op gesprekstherapie. Na het innemen van de psychedelica zullen we rustig overgaan naar een meditatie of ademhalingsoefening die past bij jouw behoeften. Je bepaalt zelf of het goed voelt om te zitten, liggen of misschien zelfs een stukje te lopen. Terwijl de effecten zich ontvouwen, zal de communicatie steeds minder worden en zal jouw aandacht zich volledig richten op de ervaring zelf. Achtergrondmuziek zal helpen waardevolle inzichten te vergemakkelijken die je dichter bij je intentie zullen brengen.Tijdens de daling van het effect van de psychedelica, zullen we voorzichtig weer in gesprek gaan. Samen gaan wij naar de ervaring en de betekenis ervan kijken. Dit proces helpt je om de inzichten en ervaringen te integreren in je bewustzijn.

*De sessie kan plaatsvinden in het Nederlands, Engels of Duits.

Mijn eigen ervaring met psychedelica

Mijn ervaring omvat microdoseringen, gemiddelde doses en volledige doses van psychedelica. Ik heb altijd bewonderd hoe de diverse effecten van deze stoffen juist van belang zijn voor verschillende intenties en ervaringen. Uit eigen ervaring heb ik gezien dat ik met een microdosis gewoon doorgaan met mijn dagelijkse activiteiten, terwijl ik tegelijkertijd meer aandacht had voor de schoonheid van de wereld om me heen. Bij hogere doses heb ik diepere innerlijke ervaringen gehad.

Wat ik waardevol acht, is dat psychedelica toegang geven tot het onbewuste. Vanuit mijn achtergrond in psychologie ben ik gewend om over emoties te praten en patronen te herkennen. Psychedelica hebben me geholpen om een dieper bewustzijn te creëren en patronen naar boven te halen waarvan ik me niet eens bewust was. Hierdoor kon ik positieve gedragsveranderingen in mijn leven integreren.

Naar mijn overtuiging is het geen wondermiddel, maar eerder een instrument om diepgaande inzichten te krijgen en deze vervolgens zelf te integreren. Ik heb een persoonlijke voorkeur voor journaling en dit heeft me geholpen om mijn ervaringen te integreren. Ik beschouw deze ervaringen als kansen om dichter bij mijn doelen te komen en door integratie veranderingen in mijn leven teweeg te brengen. Bovendien heeft dit mijn perspectief verruimd, waardoor ik heb geleerd om standpunten van anderen beter te begrijpen. Dit heeft mijn gesprekken met anderen verdiept.

Over het algemeen heb ik geleerd om meer in het ‘hier en nu’ te leven, dingen te accepteren zoals ze zijn of juist verandering in mijn leven aan te brengen. Bovendien heeft dit proces voor mij een helende dimensie gehad.

Recensies over Nathalie

Vaak geven recensies van klanten een beter beeld over hoe anderen Nathalie als tripbegeleider ervaren. Lees bij interesse dan ook een paar recensies om meerdere meningen te gebruiken om zelf een idee te krijgen over Nathalie.

Een sessie met Nathalie boeken

Voordat je een sessie bij mij boekt is het raadzaam om eerst de intake in te vullen zodat mijn collega kan bekijken of je een psychedelische sessie kunt ondergaan. Je vindt de intake via de onderstaande knop.

Het werkgebied van Nathalie

Ik ben werkzaam in de gehele provincie Limburg en een stukje van Noord Brabant. Ik hanteer een maximale reistijd voor een enkele reis van 45 minuten. Bij de sessies aan huis kom in vanuit mijn huidige woonplaats Maastricht waarbij reiskosten van 50 cent per gereden kilometer wordt berekend van en naar de postcode 6211 Maastricht.

De plaatsen waar ik bij jou thuis kom of in jouw hotel of AirBNB zijn onder andere:

Asten, Brunssum, Geleen, Heerlen, Horst, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.

* Volgens de huidige wetgeving kunnen we alleen psychedelische sessies binnen de Nederlandse grenzen aanbieden. Voor personen vanuit het buitenland, zoals België en Duitsland is het wel legaal om psychedelische therapie in Nederland te ondergaan.

Mogelijke sessies met Nathalie

Vanuit de positieve psychologie wordt er niet gewerkt met complexe ziektebeelden. Mijn werk bevat vooral het optimaal laten functioneren van personen. Mijn psychedelische sessies vallen niet onder psychotherapie tegen ziektebeelden, maar een aanvulling voor persoonlijke groei. Ik ben intern ingewerkt voor psilocybine en MDMA sessies en ik kan deze sessies in Nederlands, Duits (moedertaal) en Engels geven.