Zoek
Sluit dit zoekvak.

Loes

Loes triptherapie

Over mij

Mijn naam is Loes. Naast tripsitter/space holder ben ik werkzaam als Vitaloog en Vitaliteitscoach.

Als vitaloog bied ik organisaties praktische ondersteuning bij vraagstukken rondom vitaliteit. Als coach wandel ik even mee op het pad van de coachee om hem/haar te ondersteunen bij het verkrijgen van meer helderheid en zelfinzicht om vervolgens (andere) keuzes te kunnen maken.

Als tripsitter/space holder bied ik mensen zoals jij een veilige omgeving en de juiste begeleiding tijdens een psychedelische sessie en zet hierbij, indien van toepassing, mijn kennis en ervaring in op het gebied van integrale vitaliteit, energiemanagement, brein-balans en emotie regulatie.

“Wat als we ervaringen uit het verleden, onze gedachten en emoties kunnen inzetten als navigatiesysteem naar een vrijer en vitaler leven in balans? Belemmerende patronen kunnen doorzien. Stappen durven zetten in de richting van verandering of acceptatie. Ruimte maken voor de stem van het hart. Onszelf durven zijn”

Een aantal jaren geleden hadden gebeurtenissen uit het verleden impact op hoe ik mij voelde. Maar hoe zat dit nu precies. Verstrikt in oude patronen ontdekte ik dat hier de weg naar verandering lag. Ik besteedde meer aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en werd me bewuster van mijn triggers, overtuigingen, coping en leefstijl. Maar ook van mijn talenten en kwaliteiten.

Nieuwe opgedane zelfkennis bood de mogelijkheid om anders om te gaan met triggers en oude conditionering en belemmerende patronen te leren doorzien. Het is niet makkelijk en ik besteed hier nog steeds dagelijks aandacht aan.

Er ontstond gelukkig ook ruimte voor het maken van andere keuzes en ik besloot me te gaan verdiepen in integrale vitaliteit. Vanuit het werkveld ervaar ik dat er een grote behoefte is aan gezond(er) leven. Dit vraagt om nieuwe perspectieven en verbinding met onszelf. Het goede nieuws is dat hoe wij ons voelen effectief kunnen inzetten als gereedschap. En hierbij help ik je, samen met mijn collega’s van triptherapie, graag verder op weg tijdens jouw proces.

Want misschien lees je dit omdat je vastloopt in oude (gedrags)patronen die je, net als ik, graag wilt doorzien, omdat je nieuwe inzichten wilt opdoen in de richting van je doel, omdat je ruimte wilt maken voor een volgende stap in je leven, omdat je vrijer of creatiever in het leven wilt staan. Wat de reden ook is, onze kennis en begeleiding staan tot jouw beschikking zodat jij ruimte kunt maken voor een volgende stap in jouw proces.

Specialisme

Mijn basiskennis ligt op het gebied van arbeid & gezondheid met integrale vitaliteit als specialisatie. Hoe vitaal wij ons voelen is afhankelijk van vele factoren en kan vanuit diverse invalshoeken worden benaderd die allemaal met elkaar samenhangen. Denk daarbij aan de fysieke, psychologische, sociale en spirituele invalshoek.

Onze mindset, omgang met emoties (coping en regulatie), ons lichaam en onze eigen hulpbronnen kunnen allen worden ingezet als navigatiesysteem. Dit gereedschap zorgvuldig gebruiken maakt je in staat om anders om te gaan met uitdagingen die op je pad komen.

Wanneer je er klaar voor bent om de loep van herhaaldelijke patronen te doorbreken, conditionering te doorzien en naar binnen te keren, ga je jouw persoonlijke ontwikkelreis aan. Tijdens deze ontwikkelreis maakt mijn kennis en ervaring het mogelijk om zorgvuldig te kunnen werken met psychedelica als ondersteunend middel.

Psychedelica zijn geen quick-fix maar is een katalysator op weg naar verandering en/of transformatie. Ze laten je precies datgene ervaren wat jij op dat moment nodig hebt. Het gaat hierbij om het proces waarin een goede voorbereiding, intenties en de integratie een belangrijk onderdeel vormen.

Sta jij er voor open om je visie en perspectief te verbreden? Jouw ontwikkelreis als avontuur te gaan beleven?

*Als geaccrediteerd Vitaloog (vitaliteitsadviseur en vitaliteitscoach) is mijn kennis aangevuld met een aantal certificeringen zoals NLP, WELL, Disc & Drijfveren en TMA.

Loes triptherapeut
Diep van binnen weet iedereen wat goed is voor hem of haar. Af en toe hebben we iemand nodig die ons ondersteund tijdens het proces van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Mijn aanpak

Het digitale intakeformulier vormt de basis van het plan van aanpak. Je ontvangt, mede ter voorbereiding op de sessie, een persoonlijk leefstijladvies dat gericht is op jouw intentie(s). 

Als trip-facilitator bied ik begeleiding voor, tijdens en na de psychedelische sessie en hanteer een integrale visie op vitaliteit. Ik geloof in co-creatie en gelijkwaardigheid en zorg voor een veilige setting. 

Het begin van de tripsessie lijkt op gesprekstherapie. Om je goed over te kunnen geven aan het proces maak ik gebruik van ontspanningsoefeningen en helende muziek. Na de inname zullen we steeds minder gaan communiceren en laten we uiteindelijk de woorden voor wat het is, het gaat immers om de ervaring.  

Tijdens de sessie ben ik subtiel aandachtig aanwezig voor jou, op een door jou uitgekozen locatie, zodat jij je op je gemak voelt. Op die manier kun jij je volledig richten op de ervaring en de waardevolle inzichten die je dichter bij jouw doel of intentie brengen. Tijdens het nuchter worden komen we weer voorzichtig in gesprek en bekijken we samen wat jouw psychedelische ervaring voor jou kan betekenen.

Mijn eigen ervaring met psychedelica

Met nieuwsgierigheid heb ik een aantal begeleide psychedelische sessies ondervonden. De sessies hebben bijgedragen aan het verkrijgen van waardevolle inzichten in de richting van mijn wensen en intenties. Soms ervaar ik na een sessie verwarring, kwetsbaarheid en dankbaarheid tegelijk. En het is steeds weer even uitvinden hoe de inzichten geïntegreerd kunnen worden in het dagelijkse leven. Naar mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik anders gaan kijken en het voelt veel meer als een avontuur.

Vaak wil datgene waar we in het dagelijkse leven hinder van ondervinden ons iets leren. Er is bijvoorbeeld acceptatie of een (ontwikkel)stap nodig zoals dat ook bij mij het geval was. Psychedelica boden me een nieuw perspectief op gebeurtenissen uit het verleden. Het stelde me in staat om belemmerende overtuigingen te doorzien, (gedragen)patronen te doorbreken en mijn keuzevrijheid te vergroten.

Aandacht besteden aan jouw persoonlijke groei is een waardevol cadeau aan jezelf. De psychedelica kunnen je hierbij helpen en werken als een katalysator. Iedereen ondergaat op zijn of haar manier deze unieke ervaring en innerlijke reis. Het is een transformerend proces waarop je mag vertrouwen.

Loes Trip therapeut noord Brabant -Loes

Recensies over Loes

Vaak geven recensies van klanten een beter beeld over hoe anderen Loes als tripbegeleider ervaren. Lees bij interesse dan ook een paar recensies om meerdere meningen te gebruiken om zelf een idee te krijgen over Loes.

Contact met Loes

Wil je graag contact met Loes opnemen? Je kunt een directe mails sturen naar e-mailadres loes@triptherapie.nl of klik op de onderstaande knop om direct te e-mailen naar Loes.

Een sessie met Loes boeken

Voordat je een sessie bij mij boekt is het raadzaam om eerst de intake in te vullen zodat mijn collega kan bekijken of je een psychedelische sessie kunt ondergaan. Je vindt de intake via de onderstaande knop.

Ik ben werkzaam in een gebied rondom Eindhoven binnen de Nederlandse landsgrenzen. Ik hanteer een maximale reistijd voor een enkele reis van 45 minuten. Bij de sessies aan huis kom in vanuit mijn huidige woonplaats Son waarbij reiskosten van 50 cent per gereden kilometer wordt berekend van en naar de postcode 5691 RK.

De plaatsen waar ik bij jou thuis kom of in jouw hotel of AirBNB zijn onder andere:

Best, Breda, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Helmond, Kaatsheuvel, Nijmegen, Oosterhout, Oss, Tiel, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Venray en Waalwijk.

Mogelijke sessies met Loes

Je kunt bij mij terecht voor psilocybine-sessies met een medium of hoge dosering. Je kunt deze sessie individueel aangaan of samen met iemand anders zoals je eigen partner of iemand anders die je goed kent. Maak gebruik van de onderstaande knop om een sessie met mij te boeken of mijn beschikbaarheid in te zien.

Psychedelische sessie loes